Life&style

Autor bestselera Koliba gostuje u Hrvatskoj

Naklada Ljevak ponosno najavljuje jedan od najvažnijih ovogodišnjih književnih događaja u Hrvatskoj: ljetno gostovanje Williama Paula Younga, autora bestselera Koliba. William Paul Young prvi put dolazi u Hrvatsku, a s čitateljima će se družiti u Zagrebu 28. i 29. srpnja, te 30. srpnja u Dubrovniku. Young se nakon Kolibe, koja je privukla milijune čitatelja diljem svijeta, izazvala brojne rasprave i postala jedan od najvećih književnih fenomena u posljednjih deset godina, danas smatra svojevrsnim klasikom.

Zašto Bog dopušta da se događa zlo? Gdje je kada proživljavamo najveću bol? Koja je uopće njegova uloga u našoj svakodnevici ? To su samo neka od pitanja na koja Young nudi odgovore kroz priču za koju mnogi tvrde da je ne možete pročitati bez da je i sami emotivno proživljavate.

 | Autor:

Koliba je knjiga za koju sam autor kaže da je mislio da nikada neće biti objavljena, a na kraju pedeset tjedana držala prvo mjesto top liste bestselera New York Timesa, dostigla nakladu od dvadeset milijuna primjeraka diljem svijeta te prevedena na četrdesetak svjetskih jezika. Hrvatsko izdanje novog bestselera Williama Paula Younga, Prekretnica, pojavilo se godine 2012. istovremeno s američkim i engleskim.

Photo: None

Komentari 0