Life&style

Art park za vikend na Branimircu: Oživljavanje legendarne zagrebačke tržnice uz piknik i odličnu zabavu

  • Prije nego što krene sa svojim glavnim ljetnim programom, umjetnički projekt Art park oživjet će stari Branimirac tijekom nadolazećeg vikenda
  • Istočna livada kod Tržnice Branimirova, 10. i 11. lipnja postat će idealna lokacija za piknik
  • Od 15 do 20 sati livadu na Branimircu će posjetiti omiljeni zagrebački Pink buvljak, otvoren svima koji žele pronaći nove vlasnike svojim rabljenim ili nekorištenim stvarima
  • Pročitaj više: U Zagrebu konačno počinje PLACE market - superatraktivni gastro projekt koji dovodi život na Dolac

Ovogodišnju ljetnu sezonu projekt Art park započinje vikend događanjem 'Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja'. Istočna livada kod Tržnice Branimirova, 10. i 11. lipnja postat će idealna lokacija za piknik i ugodno dnevno-večernje opuštanje uz dobar društveni program.

 | Autor: Art park Art park

Bit će to prilika za oživljavanje legendarne, pomalo zaboravljene zagrebačke tržnice i prvi event ovog tipa na toj lokaciji, ali i uvod u glavni ovosezonski program Art parka na Ribnjaku, planiranog u periodu od 17. lipnja 2023. do 16.srpnja 2023. Prvog dana, 10. lipnja, FRüHSTüCK & Art park kreću zajedno u novu sezonu i serviraju najmuzikalniji zagrebački doručak. Svi koji posjete Branimirac od 10:30 nadalje, osjetit će miris fine hrane koju će pripremati Munchy, a za vrhunski dnevni glazbeni odabir bit će zaduženi Mića, phillipe i Oberan.

 | Autor: Art park Art park

Nakon 15 sati glazbenu selekciju nastavljaju Tihomir Krklec-Afrika a.k.a Jogurt i Phillipe, a popodnevne dekice zamijenit će opuštena večernja varijanta plesa i druženja. Drugog dana, 11. lipnja, u planu je radionica izrade terarija pod zelenim vodstvom Hortiarta. U sklopu radionice polaznici će imati prilike samostalno naučiti tehniku izrade biljnih terarija, a više o sudjelovanju pronađite na FB eventu. Od 15 do 20 sati livadu na Branimircu će posjetiti omiljeni zagrebački Pink buvljak, otvoren svima koji žele pronaći nove vlasnike svojim rabljenim ili nekorištenim stvarima, rukotvorinama i slično, a pritom nešto i zaraditi.

 | Autor: Art park Art park

Pink buvljak je i za one koji će te iste predmete sa zadovoljstvom kupiti i udahnuti im novi život. Svi koji vole kupovati kvalitetno i po prihvatljivim cijenama, a prije svega reciklirati te podržati domaću scenu malih proizvođača i inspirativnih kreativaca, ovdje će pronaći nešto za sebe. Za glazbenu podlogu bit će zadužen D-Gree, hodajuća afrobeat-soul-funk enciklopedija s kojim nema glazbene pogreške. Za večernji program bit će zadužena ekipa Glazbene kuhinje koja zna vrlo ukusno skuhati house, funk i disco tulume. Organizatori se nadaju da će prvi Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja, biti početak svojevrsne revitalizacije nekoć legendarne zagrebačke tržnice Branimirac.

Detaljne informacije pratite putem službenih Facebook i Instagram profila.

Photo: Art park

Komentari 0