Life&style

Arena Centar proslavio godišnjicu donacijom Zakladi Solidarna

Arena Centar je u studenom proslavio svoju 12. godišnjicu kroz kampanju koja je nosila naziv 12 godina zajedno. Osnovni cilj kampanje je bio naglasiti zajedništvo i odnos koji  Arena Centar gradi sa svojim vjernim posjetiteljima i zajednicom unutar koje djeluje svih ovih godina. Zahvaljujući vjernosti posjetitelja, Arena Centar uspješno provodi svoju društveno odgovornu politiku koja se sastoji od tri stupa: edukacije, pomoći društvu i ekologije. Za svoju 12. godišnjicu, Arena Centar je odlučio donirati Zakladu Solidarna koja je orijentirana na pomoć zajednici i koja kroz svoje djelovanju pomiruje sve navedene stupove društvene odgovornosti.

 | Autor:

U doniranje su se mogli uključiti i svi posjetitelji Arena Centar u periodu od 03. do 06.11.2022. uz pomoć donacijskog kupona iz shopping knjižice Arena Centra. Za svaki kupon, Arena Centar je donirao 1 kunu za Zakladu Solidarna. Bez obzira na broj prikupljenih kupona, Arena Centar se obvezao uplatiti 31.500 kuna.

Sredstva su donirana u Fond#spasime za pomoć žrtvama nasilja u Republici Hrvatskoj, za obrazovanje - Fond Desa&Jerko Baković (stipendiranje siromašnih osnovno- i srednjoškolaca) te za ekološku crowdfunding kampanju sa Zelenom energetskom zadrugom kojom se prikuplja novac za štedne energetske pakete koji će biti podijeljeni siromašnim građanima u Zagrebu. 

 | Autor: Nina Đurđević Nina Đurđević Tim Zaklade Solidarna

Nataša Milašinčić, direktorica Arena Centra je izjavila kako Arena Centar rado sudjeluje u društveno odgovornim kampanjama te kroz program sponzorstava i donacija redovito podržava zajednicu u kojoj djeluje. Zahvalni smo da smo zajedno s našim posjetiteljima uspjeli realizirati divnu kampanju i time nekom uljepšati nadolazeći blagdanski period. 

Ivan Blažević iz Zaklade Solidarna je dodao:
„Tkogod poklanja na svoju godišnjicu, umjesto da prima poklone pokazuje što znači solidarnost u stvarnom životu. Zahvaljujući Arena Centru moći ćemo pomoći starijim sugrađanima, ali i žrtvama nasilja te stipendirati djecu. Uz čestitke Arena Centru na ulazak u teenagerske godine želimo se od srca zahvaliti svima koji su sudjelovali u donatorskoj akciji. Mi nastavljamo dalje s pomaganjem širom Lijepe naše te pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže."

 

Photo: None