Lifestyle Tech 338 prikaza 18. lipnja 2017.

Aplikacije s promilima

Instagram.

Oprez! Ovaj članak namjenjen je onima starijim od 18 godina i svim onima željnim dobrog izlaska kojeg će se sutra jako teško prisjetiti.

Alkoholne igrice postoje oduvijek. I pri tome ne mislimo na moderne igrice s kartama ili obožavani Drinkopoly. Alkohol i igre savršeno se nadopunjuju još od doba Grka i Rimljana. Danas postoji velik izbor takvih igrica. Počevši od onih gdje hrabro odgovaraš na intrigantna pitanja ( čitaj. ona na koja trijezna nebi odgovorila ni u najluđem snu) pa do onih gdje sudionici moraju izvršavati lude izazove. Dobra vijest je što za takve igrice više ne moramo hodati po dućanima i trošiti novčiće. 

Kao i za sve danas postoje aplikacije koje rješavaju problem. Odabrali smo 8 najzanimljivijih besplatnih aplikacija za najluđe ljeto ikada.

iPuke

iPuke je jedna od najpoznatijih aplikacija za piće u svijetu. U biti, ovo je samo jednostavna aplikacija s karticama, koja igračima govori što da rade. Međutim, najluđi i najbizarniji zahtjevi ove aplikacije sigurno će probiti led čak i u srcima najžeščih introverta.

 | Autor: apple store apple store

Seven

Još jedna igra s karticama i ludim besramnim izazovima. Postoje 3 razine za otključati. Riječ je o najbizarnijim zahtjevima već na prvom nivou a tko preživi treći, pričat će!

 | Autor: apple store apple store

Game of shots

Ovo je zapravo kompliacija različitih igrica. "Nikada nisam", izazovi, istina ili izazov itd. Želite li sve na jednom mjestu ovo je savršen odabir za vas.

 | Autor: apple store apple store

Picolo drinking game

Ova će se aplikacija najviš svidjeti svim minimalistima. Ona ne donosi nikakve lude zvukove, grafike niti neočekivane preokrete ali donosi puno puno zanimljivih izazova!

 | Autor: apple store apple store

Never have I ever

Ovo je jedna od onih igrica koju smo igrali i uz nju pili još puno prije aplikacija i interneta. Pamtimo ju kao uvijek zabavnu, smješnu i uzbudljivu. Takva je i njena mobilna verzija! 

 | Autor: apple store apple store

Drink or doom

Drink or Doom je od najsmiješnijih aplikacija za igru uz piće. U ovom slučaju ne morate petljati s kartama kao nekada. Aplikacija vam nudi alternativu, u kojoj igrači bacaju imaginarnu digitalnu kocku i premještaju svoje likove na sljedeći izazov.

 | Autor: apple store apple store

The King cup

Osim izazova ova aplikacija nudi i "kartanje" kao i personalizirana pravila igre. To nam zvuči posebno dobro!

 | Autor: apple store apple store

Wheel of Drinking

Ova je aplikacija nešto drugačijeg ali svima dobro poznatog koncepta. To je nešto modernija i naravno digitalna verzija klasičnog vrćenja boce s ciljem odabiranja igrača i postavljanja pitanja ili izazova. Zavrti ju i čekaj da vidiš što te čeka!

 | Autor: apple store apple store

Komentari 0