Life&style

Aplikacije s promilima

Oprez! Ovaj članak namjenjen je onima starijim od 18 godina i svim onima željnim dobrog izlaska kojeg će se sutra jako teško prisjetiti.

Alkoholne igrice postoje oduvijek. I pri tome ne mislimo na moderne igrice s kartama ili obožavani Drinkopoly. Alkohol i igre savršeno se nadopunjuju još od doba Grka i Rimljana. Danas postoji velik izbor takvih igrica. Počevši od onih gdje hrabro odgovaraš na intrigantna pitanja ( čitaj. ona na koja trijezna nebi odgovorila ni u najluđem snu) pa do onih gdje sudionici moraju izvršavati lude izazove. Dobra vijest je što za takve igrice više ne moramo hodati po dućanima i trošiti novčiće. 

Kao i za sve danas postoje aplikacije koje rješavaju problem. Odabrali smo 8 najzanimljivijih besplatnih aplikacija za najluđe ljeto ikada.

iPuke

iPuke je jedna od najpoznatijih aplikacija za piće u svijetu. U biti, ovo je samo jednostavna aplikacija s karticama, koja igračima govori što da rade. Međutim, najluđi i najbizarniji zahtjevi ove aplikacije sigurno će probiti led čak i u srcima najžeščih introverta.

 | Autor: apple apple

Seven

Još jedna igra s karticama i ludim besramnim izazovima. Postoje 3 razine za otključati. Riječ je o najbizarnijim zahtjevima već na prvom nivou a tko preživi treći, pričat će!

 | Autor: apple apple

Game of shots

Ovo je zapravo kompliacija različitih igrica. "Nikada nisam", izazovi, istina ili izazov itd. Želite li sve na jednom mjestu ovo je savršen odabir za vas.

 | Autor: apple apple

Picolo drinking game

Ova će se aplikacija najviš svidjeti svim minimalistima. Ona ne donosi nikakve lude zvukove, grafike niti neočekivane preokrete ali donosi puno puno zanimljivih izazova!

 | Autor: apple apple

Never have I ever

Ovo je jedna od onih igrica koju smo igrali i uz nju pili još puno prije aplikacija i interneta. Pamtimo ju kao uvijek zabavnu, smješnu i uzbudljivu. Takva je i njena mobilna verzija! 

 | Autor: apple apple

Drink or doom

Drink or Doom je od najsmiješnijih aplikacija za igru uz piće. U ovom slučaju ne morate petljati s kartama kao nekada. Aplikacija vam nudi alternativu, u kojoj igrači bacaju imaginarnu digitalnu kocku i premještaju svoje likove na sljedeći izazov.

 | Autor: apple apple

The King cup

Osim izazova ova aplikacija nudi i "kartanje" kao i personalizirana pravila igre. To nam zvuči posebno dobro!

 | Autor: apple apple

Wheel of Drinking

Ova je aplikacija nešto drugačijeg ali svima dobro poznatog koncepta. To je nešto modernija i naravno digitalna verzija klasičnog vrćenja boce s ciljem odabiranja igrača i postavljanja pitanja ili izazova. Zavrti ju i čekaj da vidiš što te čeka!

 | Autor: apple apple

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0