Life&style

Što se jučer slavilo u središtu metropole?

U blagdanskom ozračju slavilo se povodom prvog rođendana Apivita concept storea u kojem su se okupili brojni gosti kako bi uz večer prepunu lijepih trenutaka nazdravili svom uspjehu

U najljepšem dijelu godine, Apivita concept store u Zagrebu, Masarykova ulica 12, jučer je proslavio svoj prvi rođendan. Na rođendanskom druženju u duhu božićnih blagdana ljubitelji Apivite i vjerni kupci uživali su svim osjetilima.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Topli Apivita biljni čajevi s čistim organskim Apivita medom savršeno su okrijepili svakog posjetitelja, a miris eteričnog Apivita ulja naranče i cimeta prožimao se s mirisima proizvoda čineći atmosferu još svečanijom i slađom. 

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića
Veselo druženje proteklo je uz uživanje u prirodnim, učinkovitim i holističkim blagodatima Apivita proizvoda i otkrivanju novih čudesnih darova Apivita pčela i cvjetnih polja. Posjetitelji su uz pomoć Apivita savjetnica za ljepotu odabrali idealne božićne poklone za svoje najdraže.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Poklone u kojima su pomno upakirani dragocjeni darovi pčela i prirode. Među poznatim licima koji su uživali u rođendanskoj proslavi u blagdanskom duhu i odabiru poklona bili su Josipa Pavičić, Miroslav Škoro i brojni drugi.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0