Life&style

Answear natječaj: snimi fotku koja dočarava kako te hrana inspirira i osvoji vrijednu nagradu

  • U tijeku je zabavan natječaj za sve ljubitelje hrane i kuhanja koji žele pokazati svoju kreativnost, a organizirala ga je modna trgovina Answear
  • Zadatak Ig natječaja Art Food Inspirations je jednostavan snimiti fotografiju ili video koji dočarava na koji te način hrana inspirira i staviti je na svoj profil uz određeni hashtag
  • Radove možeš prijaviti do 30. lipnja 2022., a nagrade su novčane. Najbolja fotka osvaja 5000 kuna!

Postoji li iskrenija ljubav od one prema hrani? Pa skoro da i ne! Obožavamo isprobavati nove okuse, a upravo iz tog razloga hrana je fokus aktualnog natječaja Art Food Inspirations u realizaciji online modne trgovine Answear čiji je cilj potaknuti ljude da istraže nove okuse i potraže inspiraciju u hrani. Ako se želiš ohrabriti i okušati u kulinarskim avanturama, ovo je prava prilika! 

 | Autor: PR/Svijet knjige PR/Svijet knjige

Svi mogu sudjelovati u ovom putovanju inspiriranom hranom na koji te vodi Answear! Što trebaš učiniti? Snimiti fotografiju ili video inspiriran kulinarskim umijećem - eksperimentiranje, kombiniranje suprotstavljenih sastojaka i uživanje u kuhinji je dozvoljeno. Pripremi fotoaparat ili smartphone jer je zadatak koliko jednostavan, toliko i zabavan. 

 | Autor: PR/Svijet knjige PR/Svijet knjige

Treće izdanje ovog međunarodnog fotonatječaja naslanja na komunikaciju Lifespiration starts here, a cilj je pokazati kako i na kakve te sve načine te hrana inspirira (pri čemu ćeš i fino uživati). Nakon toga sve što trebaš je objaviti fotografiju ili video na vlastitom Instagram profilu, naravno uz popratnu priču. Dodaj hashtag #foodspiration_hr i označi @answear_hr. Radove možeš prijaviti do 30. lipnja 2022., a autori najboljih osvojit će novčane nagrade u iznosu od 5000 kuna, 1500 kuna i 750 kuna.  

Ne oklijevajte i pokaži svoj #foodspiration! Detalje natječaja možeš pronaći ovdje.
 | Autor: PR/Svijet knjige PR/Svijet knjige

Photo: PR/Svijet knjige
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepo