Life&style

Anđelka dobila Astro show: 'Vi tužne i nesretne neznalice vlastite budućnosti i vašeg strašnog sutra'

  • Nakon uspješne prve sezone i nakon što je Rene izdržao osam mjeseci u istom stanu s Milom Elegović, vrijeme je za promjene
  • Rene i Anđelka moraju izdržati četiri mjeseca zatvoreni u istom stanu, moraju obavljati razne izazove, a sve to kako bi na kraju osvojili 100.000 kuna
  • Ovotjedni zadatak joj je bilo briljirati u showu uživo iz vlastitog dnevnog boravka. Anđelka se uredila, sjela na kauč, a prostoriju su uredili da izgleda kao tipičan Astro show

Nova epizoda, novi zadatak za Renea i Anđelku. Sve su bliže osvajanju 100.000 kuna i izlasku iz zajedničkog stana, a ovoga puta, Anđelka je vodila svoju Astro emisiju

Na visokom ste mjestu na ljestvici parova u 'Eksperimentu'. Zahvaljujući bodovima i nagradama ste zajednički boravak skratili za 19 dana, rekao je Rene, a Anđelka dodala:

- Ti si kriv! Da nisi odbio simulirati francuski poljubac, sada bi bili na prvom mjestu - rekla mu je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon uspješne prve sezone i nakon što je Rene izdržao osam mjeseci u istom stanu s Milom Elegović, vrijeme je za promjene. Eksperiment je postao internacionalan. Rene i Anđelka moraju izdržati četiri mjeseca zatvoreni u istom stanu, moraju obavljati razne izazove, a sve to kako bi na kraju osvojili 100.000 kuna.

Ovoga puta, produkcija je odlučila da će zadatak odraditi samo jedno od njih. Izvlačili su papiriće, ali Rene je svoju pobjedu 'namjestio' tako da je Anđelka ta koja će odraditi zadatak. A ovotjedni zadatak joj je bilo briljirati u showu uživo iz vlastitog dnevnog boravka.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

- Idi po svijeće, upaljač, knjige i donesi sve najgluplje što možeš naći - 'naredila' je Anđelka Reneu.

Anđelka se uredila, sjela na kauč, a prostoriju su uredili da izgleda kao tipičan Astro show. U emisiji je odlučila odgovarati na pitanja gledatelja, a Rene je pripremio i špicu te potpise koji su se vrtjeli tijekom njezinog showa.

- Ćao, vi tužne i nesretne neznalice vlastite budućnosti i vašeg strašnog sutra. Bit ću tu cijelo večer samo za vas da ispunim sve ono o čemu ste oduvijek maštali - najavila je Anđelka.

A onda je stigao i prvi poziv. Javio se muškarac koji je htio saznati tko će osvojiti ovogodišnju sezonu HNL-a. Anđelka je bila iznenađena ovim pitanjem, no spremno je dala odgovor.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

- Nije zahvalno da ja o tome pričam zato što može milijun stvari utjecati na to. Prvo - Bebek, Zebec, Širić. Pa onda, recimo, tu je i VAR. Imamo kladionice, znate i sami koliko se te utakmice namještaju. Bit će pobjednik onaj koji bude imao najviše poena - govorila je Anđelka.

Rene ju je u čudu slušao, a morao je i prekinuti program kada je počela pričati o tome kako su Crvenu Zvezdu 'pokrali'.

- Koja Crvena Zvezda! Daj, pitaj dalje slušatelja - rekao je Rene dok je preko njezinog lica stavio papir na kojem je pisalo 'Smetnje' te proizvodio šumove.

A što je Anđelka otkrila drugom slušatelju, saznajte u novoj epizodi. Eksperiment i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Photo: Sara Gomez Dubois/24sata

Komentari 0