Life&style

Anđeli u snijegu, imela i mace umotane u lampice neodoljivi su božićni motivi Ogled & Nedogled minijaturnih sličica

  • U minijaturna slikarska platna domaćeg brenda Ogled & Nedogled zaljubili smo se na čim smo ih početkom godine ugledali u Koferu
  • Kombinacije sličica mogu biti naše bucket liste, zidovi uspomena s putovanja, kolaži zajedničkih interesa, crtice iz života ili opisi nečije osobnosti, a one sa zimskim i božićnim motivima savršen su poklon dragim osobama
  • Osim slika, novost u ponudi su THE ONE ručno izvezene majice koje sami dizajniramo i koje dolaze u oslikanim platnenim vrećicama spremnima za pod bor

Domaći brend Ogled & Nedogled iza kojeg stoji Andrea Kožina otkrili smo čim je bio stigao u Mesničku 6 u dragi nam Kofer, a ova preslatka malena platna koja Andrea ručno oslikava i upotpunjuje simpatičnim porukama osvojila su nas na prvi pogled. Motivi koji se na njima mogu pronaći uistinu su raznoliki - od kućnih ljubimaca, gradova, slastica i pića do motiva koji nas asociraju na godišnje odmore i posebne trenutke poput vjenčanja.

 | Autor: Ogled & Nedogled Ogled & Nedogled

Minijaturna umjetnička djela će se zahvaljujući skromnim dimenzijama od svega 10x10 cm bez problema uklopiti u svaki prostor, super su lagana pa je patafix dovoljan da ih se 'objesi' na zid, a iako funkcioniraju i kao samostalni komadi, najšarmantnija su kada se kombiniraju s drugim motivima. Kako je dodala Andrea, kombinacije sličica mogu biti naše bucket liste, zidovi uspomena s putovanja, kolaži zajedničkih interesa, crtice iz života ili opisi nečije osobnosti, a po istom principu skupljati ih mogu i samci, i prijatelji, i cijele obitelji.

Možda vas zanima Šal koji želimo je brenda Valeri: Mekani kašmir grije vrat, a najslađa poruka srca Rubrika Moda Moda

U tjednima uoči blagdana, pažnju su mnogima, kao i nama samima, privukle sličice sa zimskim i božićnim motivima, a osim što ih možemo pronaći u Koferu i putem njihovog webshopa, neke radove moguće je pronaći i na božićnim štandovima Kofera u
Arena centru u Zagrebu i u Mall of Split. Cijene su 15,50 eura po slici, a Kofer trenutno nudi opcije Složi sam svoj box, pa se uz sliku može dodati i čaj, čokoladu ili nešto drugo iz ponude koja će biti složena u kutiju s omotom, spremnom za pod bor.

Andrea uz to nudi i opciju personaliziranih crteža koje se naručuje direktno putem njezinog Instagrama i čija je cijena 25 eura, ali i mogućnost kupnje poklon bona kojom se mogućnost da odabere savršene sličice po svom ukusu ostavlja onome koga darujemo. 

Budući da su najslađa minijaturna platna i inače savršeni pokloni za različite prigode poput rođendana, proslava diplome, kao zahvalnice za svadbu, secret santu, odlazak u mirovinu, promjenu posla ili jednostavno kako bismo nekome uljepšali dan ili im iskazali ljubav, jasno je zašto interes za njima neprestano raste.

 | Autor: Ogled & Nedogled Ogled & Nedogled  | Autor: Ogled & Nedogled Ogled & Nedogled

Osim slika, novost u ponudi brenda su majice koje možemo sami dizajnirati. Majice THE ONE izrađene su od 100% pamuka i ručno su izvezene, a sami biramo boju majice, boju konca i poziciju slova. Također se, kaže Andrea, mogu uvesti i inicijali, a cijena je 25 eura. A kako bi bile savršene za staviti ih pod bor, dolaze u preslatko ručno oslikanoj platnenoj vrećici.

Možda vas zanima Za čarobnu dekoraciju: Najljepše figure orašara ovog puta dolaze s domaćim potpisom Rubrika Life&style Life&style

A da su anđeli u snijegu, nestašne mačke umotane u lampice, imele i orašari u Andreinoj režiji pun pogodak, potvrdila nam je i njezina objava u kojoj priznaje da su je mnogi zatrpali narudžbama, i to najviše onima personaliziranih slika, a zbog čega se vrijeme isporuke produžilo na 10 dana. No mjesta panici nema jer je dodala i express opciju za sve kampanjce i one koji svake godine iznova zaborave kada su rođendani, godišnjice, pa čak i Božić.

 | Autor: Ogled & Nedogled Ogled & Nedogled

No, kako bi i Andrea mogla uživati u danima koji su pred nama, a ne se od jutra do sutra baviti kampanjskim narudžbama, toplo preporučamo da ove preslatke minijature naručimo na vrijeme!

 | Autor: Ogled & Nedogled Ogled & Nedogled

Photo: Ogled & Nedogled

Komentari 0