Life&style 04. lipnja 2021.

Anda i Severina predstavljaju 'Pogled iz snova'

Optika Anda.
Anda i Severina predstavljaju 'Pogled iz snova' Anda i Severina predstavljaju 'Pogled iz snova' Anda i Severina predstavljaju 'Pogled iz snova' Anda i Severina predstavljaju 'Pogled iz snova'

Nakon prošle godine koja je resetirala cijeli svijet, ovo ljeto bit će prožeto svim onim neostvarenim željama, ljubavima i snovima koje su strpljivo čekale na pravi trenutak

Novu kolekciju Optike Anda predstavlja glazbena diva i neiscrpna ženska heroina - Severina u ljetnoj kampanji 'Pogled iz snova'.

 | Autor: Optika Anda Optika Anda

Naočale su bile i ostale jedan od omiljenih ljetnih glasnika s kojima službeno otvaramo novu sezonu sunčanja, kupanja i bezbrižnog provoda. A ljetna priča Ande i Severine, otkriva još jednu dimenziju naočala koja je zaiskrila na snimanju. Jeste li se ikad zapitali zašto se dobro osjećate svaki put kada nosite vaše omiljene sunčane naočale?

 | Autor: Optika Anda Optika Anda

Naočale su poput vremeplova. S njima čovjek putuje kroz vrijeme, kroz različite dimenzije i najljepša sjećanja. Trenutak kada odabirem naočale, biram ne samo modni dodatak, već i gdje želim otputovati mislima. U jednom treptaju oka možete otputovati u daleke egzotične krajeve ili se teleportirati na neke dobro poznate obale. A pored mašte vam ni ne treba putovnica da putujete“, poručila je Severina koja je već drugu godinu zaredom zaštitno lice jednog od vodećih lanaca optike u Hrvatskoj.

 | Autor: Optika Anda Optika Anda

Osim što naočale za svakoga imaju posebnu vrijednost, ne zaboravite i njihovu važnu ulogu u zaštiti očiju od štetnog utjecaja sunca. Uz nove kolekcije svjetski poznatih brendova, u Optici Anda svatko može pronaći naočale za sebe. Ovo ljeto probudimo sanjare u sebi i pustimo ih neka sanjaju otvorenih očiju kroz najljepše okvire!