Life&style

All Black For Halloween! Sve crno je na popustu!

Inovativni talijanski brend Replay i mlada hrvatska fashion inspiracija Luna Valas, osmislili su i kreirali sjajnu mini kampanju koja, osim velikog ALL BLACK FOR HALLOWEEN popusta od 30% na sve crno, donosi i neke nove trendove kada je riječ o prezentaciji mode i njezinom doživljaju!

Stilski u duhu Halloweena, nova kolekcija Jesen-Zima 2019 obiluju crnim komadima, a akcija osim nove linije, uključuje i artikle iz Replay Outleta i Replay&Sonsa te da traje samo dva dana, 29. i 30.10.!

All Black For Halloween pokazala se kao sjajna prilika za razmjenom ideja s Replayevom brend prezentericom Lunom Valas te iznjedrio tri inspirativna stajlinga koji u Replayev modni pristup unose dodatnu dozu osobnosti..

 | Autor:

DARK FOREST

Naoko casual, podosta edgy uz dodatak oversized elemenata, kombinacija savršena za dnevne, tople jesenske dane koji navečer zahtijevanju toplije slojeve! Inspirativna sinergija koja donosi dinamičan pristup street styleu!

 | Autor:

BLACK ATTACK

Kombinacija kontrastnih materijala poput kože i crne viskoze, nezamisliv spoj haljine i suknje koji tako dobro sačinjavaju potpuno novi odjevni predmet, uz neizostavne gležnjače spremne na putovanje, priziva večernje izlaske bez početka i kraja!

 | Autor:

COUNTRY BLUES

Klasična crna haljina u modernoj izvedbi, upotpunjena skrivenim jeans komadom koji je u sekundi sposoban promijeniti stilski koncept te ga od poslovnog looka translatirati u večernji, praktična je kombinacija koja definitivno intrigira.

 | Autor:

Tri street style kompozicije zasigurno će potaknuti nekoliko stilskih ideja i želja, a veliki popust od čak 30% na SVE CRNE artikle, te će ideje pretvoriti u dobru priliku za shopping!

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:  | Autor:

Dvodnevna akcija ALL BLACK FOR HALLOWEEN donosi pregršt fantastičnih komada iz nove kolekcije Jesen-Zima 2019 u kojoj prevladavaju crne nijanse! A osim noviteta, veliki popust obuhvaća i sav asortiman u Replay Outletu te Replay&Sons.

Ne propustite ALL BLACK FOR HALLOWEEN popust od 30% na SVE CRNO! Posjetite bilo koji Replay store, Replay Outlet, Replay&Sons ili webshop Reverto u danima 29. i 30.10.

Sve fotografije potpisuje poznati fotograf Goran Čižmešija.

Photo: None

Komentari 0