Life&style 07. studenoga 2019.

Aktivirajte eKupone i ostvarite super popuste u dm-u

Stigao nam je mjesec studeni, a to znači jednu stvar, na ulicama ćemo viđati puno više brkova i brada nego inače. Budući da su u Movemberu muškarci u centru pozornosti, ne zaboravite ovog studenog na portalu dm active beauty aktivirati eKupon koji vam donosi 30 puta više bodova pri kupnju proizvoda za mušku njegu u dm-u.

Aktivacija eKupona

Osim toga, do 15. studenog možete aktivirati i iskoristiti brojne eKupone koji vam donose 30 puta više bodova na proizvode brenda Ariel, Jar, Erdal, Fitoval i Priroda daje. S druge strane, ako se spremate u veliki shopping, ne zaboravite aktivirati i eKupon koji vam donosi 5 puta više bodova na ukupnu kupnju, a vrijedi do kraja mjeseca. dm je u prvoj polovici studenog odlučio posvetiti posebnu pažnju pelenašima i dječici i time, usput, obradovati roditelje, jer uz prethodnu aktivaciju eKupona ostvarujete 10 puta više bodova pri kupnju proizvoda za bebe i djecu.

Ne zaboravite ponijeti karticu i PIN

Ako ste prethodno aktivirali eKupone, višestruki bodovi obračunavat će vam se automatski na blagajni dm-a uz predočenje kartice korisničkog računa s kojim ste aktivirali eKupone. Kada poželite iskoristiti svoje bodove kako biste ostvarili uštedu, također vam je potrebna kartica dm active beauty, a uz nju i PIN, odnosno četveroznamenkasti broj koji ste odredili prilikom registracije u dm active beauty program i koji koristite za prijavu na vaš račun na portalu dm active beauty.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Komentari 0