Life&style

Ako želiš biti u korak sa svim lifestyle trendovima, Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 idealni su za tebe!

Preklopni telefoni, koji su 2000-ih bili vrlo popularni među brojnim korisnicima, danas su nedvojbeno najatraktivniji uređaji koje možemo vidjeti – ponajviše zbog toga što imaju nevjerojatno moćne pametne značajke, atraktivan dizajn i zaslon koji se doslovno može preklopiti. Tako, Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 nose titulu najpoznatijih uređaja u ovoj kategoriji, ali i šire! Donose negraničene mogućnosti, izdržljivu bateriju, super kamere i to sve u bombastičnom dizajnu. Zabava, gledanje serija i filmova, fotkanje, kreativa i stvaranja contenta pa sve do rješavanja poslovnih zadataka u hodu samo su neke od super opcija koji ovi uređaji nude, a nešto više detalja otkrivamo u nastavku. 

 | Autor: Samsung Samsung

U središtu je preklopni dizajn!

Srce ovih uređaja označava njihov mehanizam preklapanja koji očarava brojne korisnike, a posebice trendsettere. Novi Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 dolaze s tanjim šarkama, Armor Aluminium okvirima, ali i unaprijeđenim kućištem, što osigurava dodatnu čvrstinu kod preklapanja. Ono što ipak najviše fascinira korisnike kod ovog dizajna je sami savitljivi zaslon koji je opremljen posebnim Ultra Thin Glass zaštitnim staklom. Izuzev nevjerojatnog preklopnog mehanizma, ističu se i po bojama među kojima će svatko pronaći onu koja se super uklapa u osobni stil. Galaxy Z Flip4 dostupan je u trendi bojama: ružičasto-zlatnoj, plavoj, ljubičastoj i grafitnoj, dok Z Fold4 ipak dolazi u nešto ozbiljnijim tonovima: fantomskoj crnoj, sivo-zelenoj i bež, koje dodatno naglašavaju njegovu moćnost. Stražnja strana ukrašena je matiranim staklom što pojačava njihovu eleganciju i donosi premium izgled uređaja.

 | Autor: Samsung Samsung

Tako malen, a tako moćan! 

Galaxy Z Flip4, poznatiji kao preklopni šarmer, opravdava svoj simpatični naziv zbog toga kada je preklopljen stane u najmanju koktel torbicu i sve uske džepove hlača, kožnih jakni ili suknji. Isto tako, sam uređaj može biti odličan stylish dodatak koji će obogatiti vašu omiljenu modnu kombinaciju. Novitet kod ovog ljepotana je i Cover Screen vanjski zaslon od svega 1,9-inča koji se može u potpunosti personalizirati prema osobnom stilu i željama. Pozadine, izgled sata, widgeti, samo su neke od opcija koje se mogu podešavati, a bez rasklapanja uređaja možete koordinirati pozive, poruke pa čak koristiti i Samsung Wallet. Osim toga, vanjski zaslon sadrži Quick Shot značajka za brzinske selfije, dok s FlexCam opcijom možete odraditi profesionalno fotkanje iz više kutova i to bez upotrebe ruke. Budimo iskreni, tko ne voli fotkati svoj outfit ili make up look?

Pametni telefon u ulozi mini računala!

Nekada smo o tome sanjali, ali uz Galaxy Z Fold4, priča o tabletu i pametnom telefon u jednom postaje stvarnost. Snažan, zabavan, multipraktičan i nevjerojatno produktivan – sve su to karakteristike koje najbolje opisuju ovaj uređaj. Na prvu izgleda kao najobičniji pametni telefon, a njegovim rasklapanjem se otvara veliki zaslon od 7,6-inča koji vas uvodi u svijet neograničenih mogućnosti. Zaslon se može podijeliti i na nekoliko manjih prozora pomoću Multi Active Window značajke što je vrlo praktično za multitasking ili uživanje u nekoliko aplikacija istovremeno, dok će se kreativcima posebno svidjeti podrška za S Pen olovku. Dodatna vrijednost je i Flex način rada s kojim svoj Z Fold4 možete postaviti na stol kako bi se šminkali za izlazak i u pozadini gledali omiljenu seriju na Netflixu. Šećer na kraju je sustav od pet kamera među kojim se ističe širokokutna leća od 50MP, ali i Super Night Solution značajka za predobre noćne fotke i videozapise. Drugim riječima - niti najveći mrak vam neće pokvariti stvaranje top contenta za Instagram!

 | Autor: Samsung Samsung

Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pristaju u sve životne stilove, donose mogućnosti personalizacije uz atraktivan izgled i inovativne opcije za sveobuhvatno korisničko iskustvo. Također, ovi uređaji funkcioniraju besprijekorno i s drugim tech dodacima poput pametnog sata ili bluetooth slušalica, a sada je idealna prilika jer kupovinom Galaxy Z Fold4 na poklon dobivate novi Galaxy Watch5 Pro pametni sat, a ako se odlučite za Galaxy Z Flip4 na poklon dobivate Galaxy Buds2 bežične slušalice. Više informacija pronađite na linku.

 | Autor: Samsung Samsung

Photo: Samsung