Life&style
Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca 1/10 Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca

Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca

Iza nas je nekoliko zaista vrućih ljetnih dana. I dok su neki spas od vrućina i sunčevih zraka tražili u klimatiziranim prostorima, oni sretniji osvježenje su pronašli negdje na obali

Ali bez obzira jeste li u prvoj ili drugoj skupini, svi moramo biti svjesni štetnog djelovanja sunca na naš organizam jer samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja.

Kako bi bezbrižno uživali u suncu i ovog ljeta posežemo za učinkovitim i provjerenim proizvodima iz Olivalove kolekcije za zaštitu od sunca. Svi Olivalovi proizvodi učinkovito štite i od UVA i UVB zračenja, a prirodno maslinovo ulje i kakao maslac u sastavu dubinski njeguju kožu i ostavljaju je glatkom i mekom.

Godinama omiljeni proizvod je Olival SUN krema za zaštitu lica sa SPF-om 30. Obogaćena ekstra djevičanskim maslinovim uljem i kakao maslacem štiti lice i najizloženije dijelove tijela (vrat, ramena i ruke). UV filtri osiguravaju učinkovitu zaštitu, a prirodne komponente hrane, njeguju i pružaju dodatnu vlagu te potiču ravnomjerno tamnjenje kože. Kremu se preporučuje nanijeti neposredno prije izlaganja suncu, a može biti i izvrsna podloga prije make-up-a.

Olival Sun Milk mlijeka za sunčanje sa zaštitnim faktorima  20, 30 i 50 kombinacija su mineralnih i kemijskih UV filtara, a namijenjena su svim tipovima normalne i osjetljive kože. Ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac ostavljaju kožu glatkom i mekom, osiguravaju dodatnu vlagu i pomažu jednolikom tamnjenju. Ova mlijeka su vodootporna, lako se razmazuju, brzo upijaju i ne ostavljaju mastan trag, a ljubiteljice kokosa posebno će oduševit suptilan ljetni miris i bogata, hranjiva tekstura proizvoda. 

 | Autor: Olival Olival

Ako kožu tijela inače njegujete uljima, s takvom njegom slobodno nastavite i u ljetnim danima. Olival Sun Oilé ulja za sunčanje posebno će vam odgovarati ako ste suhe kože, a pružit će vam pouzdanu zaštitu i bogatu njegu. Dolaze sa zaštitnim faktorima 10, 30 i 50, otporna su na vodu i brzo se upijaju.

 | Autor: Olival Olival

Osim njege i zaštite kože lica i tijela, nikako ne smijete zaboraviti  niti na zaštitu usana i kose. SUPER Mrkva balzam za usne SPF 20 prvi je Olivalov proizvod s Vegan certifikatom. Nježnoj i osjetljivoj koži usana ovaj balzam pruža umjerenu UVA i UVB zaštitu od sunca, vjetra i morske soli, njeguje ih i daje zdravi sjaj zahvaljujući kombinaciji ekstrakata mrkve, masline kakaovca i nevena.

Bez obzira na to koji od ovih proizvoda odabrali, odaberite svoj faktor, zaštitite se dok još niste na plaži i to barem pola sata prije sunčanja i uživajte u suncu i ljetu!

 Proizvodi su dostupni u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr

Photo: Olival