Life&style

Ako vam treba bijeg od gradske gužve, znamo odlično mjesto!

Zagrebački Višnjevac 4 krije Bellucci Coffee & Wine bar koji će vas osvojiti na prvu, vjerujte nam!

Vrhunska vina (za koja nećete morati potrošiti cijelo bogatstvo), fina kava, kolači i slani zalogaji od kojih ćete poželjeti repete, sve to se krije na zagrebačkoj Trešnjevci. 

 | Autor: Bellucci Coffee & Wine bar Bellucci Coffee & Wine bar Nedavno otvoreni Bellucci Coffee & Wine bar već ima svoju vjernu publiku, a kako i ne bi, kad će oduševiti sve one koji ne vole gradske gužve, posebno tijekom ljeta, žele mir i mjesto u hladu... Još i kad ogladne, na pravom su mjestu! 

Za uređenje interijera bila je zadužena arhitektica Matilda Marelja, a kad prvi put uđete unutra, vjerujte nam, nećete htjeti izaći. Bez puno kiča, a opet s dovoljno detalja, Bellucci u sekundi postaje drugi dom! 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus U moru novih chic mjesta koja su se otvorila u Zagrebu, Bellucci se definitivno ističe time što odlično izgleda, nudi dobre proizvode, a pritom nisu skupi! Na to uopće nismo navikli, pa im je to još jedan plus! 

 | Autor: Bellucci Coffee & Wine bar Bellucci Coffee & Wine bar Ako vam to nije dovoljno, nude i glazbene večeri, a jedna takva održana je nedavno. Uz zvukove gitare prepuna terasa uživala je u gotovo ljetnoj večeri. Već se zamišljamo kako svaki slobodan trenutak provodimo tamo...

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus Nismo sigurni bismo li vam trebali dati još koji razlog da posjetite ovo cool mjesto... Mislimo da ne! Vidimo se u Bellucciju!

PS. Čak je i ime zvučno! :)

via GIPHY

Photo: Bellucci Coffee & Wine bar

Komentari 0