Life&style
Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas 1/8 Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas

Ako ste strastveni ljubitelj prave autentične kave… Ova je priča upravo za vas

Aparat za kavu La Specialista, kao što mu ime govori, doista je poseban. To je aparat za espresso kavu koji doslovno prati De’Longhi filozofiju “od zrna do šalice”

Dizajniran je i napravljen u Italiji, domu espressa. Nanovo smo osmislili koncept tradicionalnog espresso aparata kako bismo pojednostavili svaku fazu postupka pripreme vaše omiljene kave, kroz desetljeća iskustva. Bez obzira jeste li samo ljubitelj omiljenog napitka ili iskusan poznavatelj pripremanja vrhunske kave kao u kafiću, svaki "korak bariste" može se lako izvesti. U aparat za kavu La Specialista ugradili smo puno napredne "barista" tehnologije. Sensor GRINDING TECHNOLOGY, Smart TAMPING STATION, Active TEMPERATURE CONTROL i Advanced LATTE SYSTEM najnaprednije su tehnologije koje smo ikada razvili za jednostavno upravljanje, bez nereda i za besprijekorne rezultate. Dakle, možete se slobodno usredotočiti na praktičnu kreativnost i zadovoljstvo pripremanja izuzetnih, autentičnih kava na bazi espressa. Sve iz vlastitog doma, kao u kafiću.

Priprema kave poput bariste nikada nije bila lakša

Četiri inovativne tehnologije čine proces pripreme jednostavnijim i personaliziranijim, čuvajući istinsku kreativnost i zadovoljstvo pripreme autentičnog espressa.

 | Autor: De'Longhi De'Longhi

1. Sensor GRINDING TECHNOLOGY

Pripremite svoju kavu do savršenstva uz pravu količinu doziranja zrnaca kave zahvaljujući jedinstvenim senzorima za mljevenje za doslovno savršenu dozu kave.

2. Smart TAMPING STATION

Samo jedna poluga za optimalno tampiranje. Dosljedno tampiranje pod pravim pritiskom je temeljno za postizanje savršenih rezultata u šalici. Ako je mljevena kava previše labava ili je pregusto zbijena, rezultat u šalici može se ugroziti. Zahvaljujući La Specialista Smart Tamping Station tehnologiji, jednostavnim pritiskom bočne poluge prema dolje, tampiranje će se zaustaviti nakon što se na mljevenu kavu primjeni pravilan pritisak. Sve ostaje čisto. Osim konzistencije, La Specialista osigurava rad bez nereda: mljevenje i tampiranje se obavljaju unutar Smart Tamping Station, tako da nema rizika da se kava prolije, a radna ploča uvijek ostane čista.

 | Autor: De'Longhi De'Longhi

3. Active TEMPERATURE CONTROL

Termoblok visokog učinka sa sustavom kontrolirane temperature koji osigurava maksimalnu temperaturnu stabilnost i savršene uvjete za savršenu pripremu kave. Temperatura vode se tijekom postupka kuhanja održava stabilnom za najbolju ekstrakciju. Dva neovisna sustava grijanja osiguravaju da između pripreme kave i mlijeka nema čekanja.

 | Autor: De'Longhi De'Longhi

4. Advanced LATTE SYSTEM

Sustav grijanja za pripremu mlijeka osigurava izvrsne performanse pare. Uživajte u iskustvu izbora kako biste stvorili ukusne pjenaste ili kremaste mliječne napitke. Tehnologija De'Longhi LatteCrema System miješa paru, zrak i mlijeko u idealnim omjerima kako bi se uvijek postigla "najbolja u klasi" pjena za sva vaša omiljena mliječna pića na bazi kave. Savršena gustoće - LatteCrema System stvara savršenu mliječnu pjenu, kompaktnu i mekanu, sa optimalnom tekstura "mjehurića". Što čini LatteCrema System najboljim na tržištu? Savršena kremoznost - LatteCrema System uvijek stvara savršen omjer tekućine i pjene što rezultira glatkim i savršeno kremastim napitkom. Savršena temperatura - LatteCrema System isporučuje svaku šalicu napitka savršene temperature. Savršen do zadnje kapi - Zahvaljujući LatteCrema System-u, mliječna pjena je dugotrajna, tako da zadovoljstvo ispijanja savršene kave ostaje ... do zadnje kapi!

 | Autor: De'Longhi De'Longhi

Savršenstvo izrade autentične kave talijanskog stila kroz naša 3 postulata

Talijanski stil: Dizajniran u našem domu u Trevisu, Italija, La Specialista vam donosi svaki korak umjetnosti pripreme omiljenog espressa kao da ste sami barista.

Autentičan doživljaj kave: Vrhunska tehnologija izrade autentične kave smještena u najkvalitetniji suvremeni, profesionalno dizajnirani aparat za kavu unosi dašak elegancije u bilo koju kuhinju.

Jednostavan za rukovanje: za upotrebu i jednostavan za održavanje, sa svime što vam je potrebno za savladavanje umjetnosti kave u udobnosti svog doma.

Više o uređaju možete pročitati na našoj web stranici klikom na link.

Vaš De'Longhi

Photo: De'Longhi