Life&style

Ako ste fan bio-proizvoda, ovo morate isprobati

dmBio noviteti stigli na police prodavaonica dm-a

Osobito cijenite proizvode iz ekološke proizvodnje, uživate u veganskim delicijama i nastojite osviješteno birati namirnice za sebe i svoju obitelj? Ako je tako, morate isprobati sljedeće novitete iz ponude dm-ove marke dmBio:

Roštilj ili tava – nama je svejedno

Tko kaže da vegani ne znaju ili ne mogu pošteno roštiljati? Veganske pljeskavice i kobasice svojevrsni su hit u svijetu osviještene hrane i zato vam predstavljamo dmBio vegansku pikantnu kobasicu. Ova delikatesa proizvedena na chorizo način pikantno je začinjena i idealna za pečenje na roštilju ili tavi, a odlično joj pristaju salata, krumpir ili tjestenina. Pakiranje sadrži 130 grama proizvoda.

 | Autor:

 

Tražiš idealan zalogaj nakon treninga?

Tko god da se bavi tjelovježbom, zna koliko je važno poslije treninga unijeti dovoljno bjelančevina kako bi započela obnova mišića. Dok putujete kući iz teretane, s grupnog treninga ili gdje god već radite na svom tijelu i duhu, prezalogajite dmBio proteinske grickalice koje se sastoje od različitih sjemenki i sušenog povrća s 38 posto bjelančevina biljnog podrijetla, a dolaze u praktičnom pakiranju od 40 grama.

 | Autor:

Bademi na japanski

Bademe, taj ukusni orašasti plod pun bjelančevina, možemo izvrsno združiti s japanskim tamari umakom. Upravo ovu kombinaciju nudi dm marka dmBio – bademi s tamari umakom dolaze u pakiranju od 50 grama, a prženi su bez dodatka masti. Savršen nadomjestak za izgubljenu energiju.

Za više informacija posjetite dm-ovu internetsku, Facebook ili Instagram stranicu.

Photo: None

Komentari 0