Life&style

Ako razmišljaš o tetoviranju, ovih 5 tetovaža znak su novog početka

  • Odlučila si se za tetovažu, a nedostaje ti odgovarajući motiv?
  • Sigurno bi željela nešto s porukom, s dubljim značenjem? 
  • Ove tetovaže imaju jednu sasvim posebnu poruku… 

Ako razmišljaš o tetovaži, onda imamo nekoliko sjajnih inspiracija za tebe. Naime, ovih pet simbola – osim što su jako lijepi – imaju i dublju poruku: simbol su novog početka! 

1. Cvjetovi lotosa 

Cvjetovi lotosa su znak za transformaciju i promjene. Istovremeno znače i novi početak. Pripisuje im se i spiritualna prosvjećenost, čistoća i ljubav. 

2. Feniks 

Izdići se nanovo poput Feniksa iz pepela – ova ptica simbol je novog početka. Značenje dolazi iz egipatske mitologije. Na kraju svakog životnog ciklusa Feniks umire te se ponovno vraća u život iz pepela. 

3. Narcise 

Osim cvjetova lotosa su i narcise cvijet koji označava novi početak. Osim toga, izgledaju fenomenalno kao tetovaža…

4. Leptir 

Leptir označava ponovno rođenje i promjene pa je idealan za simboliziranje novog početka. Iz gusjenice se rađa novi, predivni leptir - koji je spreman istraživati svijet. Kakva izvrsna simbolika! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you like this tattoo? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Save it for later 📩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Follow @tinytattooinc for more ideas!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Follow @tinytattooinc for more ideas!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Follow @tinytattooinc for more ideas!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Are you ready for Christmas? We're working on a new project that will help you choose your next tattoo without regrets. If you want to know more, subscribe to our newsletter (link in BIO) 🌱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fingertattoo #fingertattoos #fingerquote #ringtattoo

A post shared by Small Tattoos for Girls (@tinytattooinc) on

5. Zmija 

Zmija također označava promjene i ponovno rođenje. Često se promatra kao mistična životinja koja ima snažnu duhovnu moć. Ne prikazuje se bez razloga u filmovima ili crtanim serijama kao mudra životinja. 


POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA


 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0