Life&style

Ako planiraš putovanje, imamo pravu stvar za tebe: Osvoji Biorela® poklon paket!

  • miss7 Ljetni giveaway je u punom jeku, a mi se tek zagrijavamo, jer u planu imamo podijeliti još puno nagrada koje smo pripremili u suradnji s našim partnerima
  • Danas imaš priliku osvojiti Biorela® poklon paket koji će ti dobro doći, pogotovo ako uskoro planiraš putovanje i uživanje u novim jelima
  • Uključi se u miss7 Ljetni giveaway na Instagramu i u samo nekoliko klikova osvoji ovu vrijednu nagradu!

Sezona planiranja godišnjeg odmora je i službeno otvorena, a jedino što je preostalo je dobro se pripremiti za nezaboravno ljetovanje.  Putovanja nam donose prekrasne trenutke i nezaboravne uspomene, ali naša probava ponekad ne voli iznenađenja i nova iskustva. I kad si mislila da si isplanirala cijeli godišnji odmor, dovoljna je jedna situacija da ga pokvari. Tu u pomoć uskače Biorela® koja je pripremila 2 poklon paketa za miss7 čitateljice.

U poklon paketu nalaze se dva Biorelina® 'must have' proizvoda - Biorela® Total i Biorela® Boulardii kapsule, kao i dvije kutijice za čuvanje kapsula i mali planer za putovanja. 

Biorela® Total je premium polibiotik u obliku snažne kombinacije 15 vrhunskih sojeva za svakodnevno povećanje broja i raznolikosti dobrih* bakterija u probavnom sustavu. Odličan je izbor prije ili tijekom putovanja za svakodnevnu pripremu crijevne mikrobiote. U samo jednoj kapsuli dnevno sadrži čak 7 milijardi dobrih* bakterija.

Biorela® Boulardii kapsule sadrže snažnu dozu od 5 milijardi Saccharomyces boulardii uz dodatak vitamina D za zaštitu imuniteta. Preporučuje se u situacijama kad trebaš brze rezultate i kod putovanja.

Ispiši nezaboravne trenutke u dobrom društvu, a za bezbrižno putovanje ne zaboravi i dobro društvo dobrih* bakterija. Sretno i bezbrižno putovanje želi ti Biorela®!

Sve što trebaš napraviti kako bi ušla u ''bubanj'' za izvlačenje Biorela® poklon paketa je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @biorelahrvatska, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu za koju si sigurna da bi voljela osvojiti ovu nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 29. lipnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike slučajnim odabirom. Sretno!

* nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL