Life&style
Akcijom „Kad se naše šape slože“ osigurana donacija za napuštene životinja Akcijom „Kad se naše šape slože“ osigurana donacija za napuštene životinja Akcijom „Kad se naše šape slože“ osigurana donacija za napuštene životinja Akcijom „Kad se naše šape slože“ osigurana donacija za napuštene životinja Akcijom „Kad se naše šape slože“ osigurana donacija za napuštene životinja Akcijom „Kad se naše šape slože“ osigurana donacija za napuštene životinja

Akcijom „Kad se naše šape slože“ osigurana donacija za napuštene životinja

dm će donirati više od 20 tisuća konzervi hrane udrugama koje brinu o napuštenim životinjama

U ponedjeljak 4. listopada, na Svjetski dan zaštite životinja, dm je pozvao svoje pratitelje na Facebooku da dijeljenjem fotografija kućnih ljubimaca podrže donaciju udrugama koje brinu o napuštenim životinjama. Za svaku od 11.562 fotografije koje su dm-ovi pratitelji podijelili, dm će donirati dvije konzerve hrane udrugama za napuštene i nezbrinute životinje.

Donacija 23.124 konzerve hrane namijenjena je životinjama o kojima brinu Udruga Farmica iz Našica, Udruga Pobjede (Azil Osijek) i Mandičina udruga iz Osijeka, Sklonište Dumovec iz Zagreba, Udruga Lajka iz Kloštara Podravskog, udruga Šapama od srca iz Makarske, udruga SOS Šape Poreč, Udruga Berta-Sklonište Kninske njuškice i Udruga Šibenske šape. Kako bi dodatno podržao rad udruga, dm će svima koji udome životinju iz jedne od ovih devet udruga pokloniti vaučer u iznosu od 50 kuna za kupnju proizvoda za kućne ljubimce.

U ime dm-a i udruga s kojima smo ostvarili suradnju želim zahvaliti svima koji su nas i ove godine podržali te omogućili donaciju hrane za napuštene i nezbrinute životinje. Uz donacije i volonterski angažman, najvažniji doprinos radu udruga i skloništa je udomljavanje. Zato ove godine dm želi zahvaliti i svima koji odluče pružiti dom životinji koja ga je izgubila ili ga nikada nije imala. Svima koji udome životinju iz jedne od devet udruga s kojima surađujemo poklonit ćemo znak pažnje, vaučer u iznosu od 50 kuna za još ljepši početak novog života u toplom domu prepunom ljubavi“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Tijekom tri godine akcije „Kad se naše šape slože“, pratitelji dm-a na Facebooku podijelili su više od 63 tisuće fotografija svojih ljubimaca i tako podržali rad udruga i volontera koji brinu  o napuštenim i nezbrinutim životinjama diljem Hrvatske.

Više informacija i detalja možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici: www.dm.hr.

 

Photo: dm.hr