Life&style

A1 Hrvatska čestita ženama njihov dan: Pazi na sebe i uživaj u lijepim trenucima, ne samo danas, već svaki dan!

2000 zaposlenika koji brinu o više od 2 milijuna korisnika! Kad pročitaš ove brojke možda pomisliš: „Ne želim raditi za veliku korporaciju i biti tek jedan kotačić u stroju. Želim život i izvan posla, karijeru i obitelj. Želim sve one male stvari koje se svakoga dana zbrajaju i čine razliku između sretnog života i pukog brojanja radnih tjedana.”

U A1 postoje brojne prilike za učenje i razvoj kroz edukacije, konferencije i certifikate: ekspertna znanja, soft skills, menadžerske i digitalne vještine, a na 44% upravljačkih pozicija su žene. Istina, mi smo veliki tim. I nikada ne bismo postali veliki da nismo marili za te male stvari koje s osmijehom vrtiš u glavi dok zamišljaš svoju budućnost, koje su samo na papiru male, a tebi znače sve.

 | Autor: Getty Images/A1 Hrvatska Getty Images/A1 Hrvatska

Dijete je na putu? Čestitamo – stiže baby bonus i poklon dobrodošlice! A za ostalo, tu je A1 vrtić, dani otvorenih vrata za djecu, božićne predstave, poklon-bonovi te brojna druga iznenađenja… Mi imamo i Leteće dadilje, koje će s ljubavlju brinuti za one koje najviše voliš, dok ti ujutro odlaziš na posao, a djeca su na praznicima i nemaš ih kome ostaviti…ili neka uživaju kod nas u privatnom vrtiću i samo minutu nakon posla već si s njima i veselite se sladoledu na putu kući… Ako rano ustaješ, možeš raditi od 7, a ako ne možeš bez snoozea, možeš doći u 10.
 
Život izvan posla? Naravno da sama biraš svoje hobije i stvari koje te ispunjavaju, ali ne znači da ti to vrijeme ne možemo uljepšati. Čak i ako voliš pedalirati i na našem kampusu iznajmiš bicikl jer eto, taj dan želiš osjetiti vjetar u kosi. Pedalirati i vježbati možeš i u našem fitness centru kao i u brojnim drugim sportskim objektima obuhvaćenim pogodnostima koje ima A1 tim

Zdravlje je najvrjednije što imamo u životu, zbog čega smo ti osigurali dopunsko i zdravstveno osiguranje. Pazi na sebe, još su godine i godine uživanja u lijepim trenucima pred tobom. I kada pjevušiš: „Buy yourself flowers” – neka to bude ne samo danas, već sutra, prekosutra i svaki dan!

 | Autor: Getty Images/A1 Hrvatska Getty Images/A1 Hrvatska

Ne moraš sve sama. Odnosno, znamo da možeš, ali ponekad je lakše zajedno. Za ostvarene uspjehe u A1 možeš računati na financijske bonuse jer si uložila trud i to uvijek cijenimo, a subvencioniramo ti i dobrovoljni mirovinski fond.

Na kraju radnog dana, kad nazoveš doma i šapneš nekome da uskoro stižeš, taj šapat nema cijene. I zato kao naša zaposlenica imaš besplatnu mobilnu tarifu.

Želimo biti oni od kojih puno očekuješ i koji će ta očekivanja i ispuniti. Budi ono što želiš biti, a ostalo je naša briga.

Tvoj A1

Photo: Unsplash, Daiga Ellaby