Life&style
1/14

A sada malo luksuza: Ana Ivanović u skupocjenoj vjenčanici izgleda poput princeze

Iako su pažnju javnosti privukli svojim jednostavnim, ali elegantnim odjevnim kombinacijama, sportski je par odlučio pokazati i svoju drugu stranu - onu luksuznu. Tenisačica je oduzimala dah u svilenoj vjenčanici optočenoj dragim kamenjem, čija je cijena drastično veća od one koju je nosila prethodnog dana...

Najbolja srpska tenisačica, Ana Ivanović i njemački nogometaš, Bastian Schweinsteiger odabrali su pomalo neobičan dan za vjenčanje, utorak, a cijelu su proslavu smjestili u u najpoznatijem gradu na vodi - Veneciji.

Sportski je par tom prilikom privukao pažnju jednostavnim, ali elegantnim odjevnim kombinacijama, a u prvom planu je bila Anina vjenčanica.

Naime, mladenka je za lepršavu dugu haljinu obogaćenu efektnim naborima, čiji dizajn potpisuje modni brend Parker, izdvojila svega 275 eura (oko 2 000 kn). Složit ćete se, poprilično skroman iznos za sportašicu koja zarađuje milijune.

 

Que Bastian y Ana ivanovic se han casado,Enhorabuena.. #anaivanovic #bastianschweinsteiger #schweinsteiger #boda #meme

Fotografiju objavljuje MEMECHAMPIONS (@memechampions)

Koliko je Ana oduševila svojim stylingom potvrđuje i činjenica da je u svega nekoliko sati od objave jednog od najiščekivanijih vjenčanja godine, ova je vjenčanica rasprodana!

No, nakon skromnog vjenčanja pred matičarom, par je zavjete još jednom razmijenio i pred crkvenim oltarom. Nakon čega je uslijedila i glamurozna proslava u elitnom društvu.

U skladu s tim, Ana je odabrala i raskošnu unikatnu vjenčanicu izrađenu od svile te specijalno dizajniranu za nju. Na izradu je utrošeno između šest i osam mjeseci rada, a dizajn potpisuje Suzie Turner. Kombinacija nježne svile, dragog kamenja i detalja od perja bila je pun pogodak za predivnu tenisačicu. Vrijedno ove, ne tako skromne haljine, procjenjuje se na 8 do 10 tisuća eura (između 60 800 i 76 000 kn).

 

Mr & Mrs ❤️

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)

Izgledu prave princeze doprinio je i šlep dugačak čak pet metara te elegantni veo. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Iako je ova vjenčanica bila drastično luksuznija od one prethodne, Ana se još jednom odlučila za prirodni izgled bez prenaglašenog makeupa te jednostavnu frizuru.

 

Time To Go!!!

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)

Smislom za eleganciju pratio ju je i mladoženja koji je ovoga puta crno odijelo i bijelu košulju upotpunio pripadajućom leptir mašnom.

 

It's time ❤️

Fotografiju objavljuje Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Na jednom od najiščekivanijih vjenčanja godine okupila su se brojna poznata imena, a Nina Badrić bila je zadužena za glazbeni dio. 

Na Instagramu se pohvalila i haljinom koju je odabrala za tu priliku, a riječ je o kreaciji Juraja Zigmana. Raskošna crna haljina s detaljima nalik ribljim ljuskicama i dugačkim šlepom od tila bila je pun pogodak.

Mladenkina kuma bila je srpska plivačica Miroslava Najdanovski koja je zablistala u efektnoj dugoj haljini u boji ciklame. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Detalji vjenčanja do samog kraja bili su strogo čuvana tajna, a svi koji su sudjelovali u pripremi morali su navodno potpisati i stroge ugovore koji ih obvezuju na tajnost. Čak ni sami gosti nisu znali gdje će se održati vjenčanje nego su dobili naputak da dođu u Munchensku zračnu luku od kud su, u pratnji zaštitara, preveženi u slikovitu i romantičnu Veneciju. 

Osim toga, gosti su smješteni u hotelu Aman Canal Grande, u kojem su se prije dvije godine vjenčali George Clooney i Amal Alamuddin, a iako su svi prisutni dobili zabranu objavljivanja detalja samog vjenčanja, što uključuje i fotografiranje, mladenci su putem društvenih mreža podijelili nekoliko fotografija.

 

Mr. & Mrs. ❤️

Fotografiju objavljuje Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Kako je izgledao jedno od najtajnstvenijih vjenčanja, otkrijte u našoj galeriji.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0