Life&style

8 znakova da si prestara za gluposti

Partijati cijelu noć pa oko 5 ujutro smazati kebab? Ako se na tu pomisao blaženo ne smješiš već te užasava, draga moja, to je znak da si prerasla neke ludosti

Nekad uvijek raspoložena za ludi provod, uživala si u noćnom životu, a sada držiš palčeve da frendica zaboravi na vaš dogovor za petak. Jer si taaaako umorna, ne da ti se, bit ćeš najsretnija ako te pusti da kljucaš doma i idraš Rječalicu? Eh da, svatko kad tad dođe u fazu kad mu se više jednostavno ne da.... izaberi sama: ići na posao nakon što si bila budna cijelu noć, opijati se pa lječiti mamurluk, voditi duboke razgovore o životu u 3 ujutro, doći doma impregniran dimom cigareta, družiti se s ljudima koji ti idu na živce) Ovo su neki znakovi koji ukazuju da si prestara za neke gluposti:

1. Zamjenjuješ riječ „zabavno“ sa „zamorno“

Tulum idućeg vikenda ti uopće ne zvuči zabavno, opet ista lica, opet isti razgovori, ne da ti se ni piti da to sve zaboraviš – radije bi ostala doma gledati gredati (opet!) reprizu „Prijatelja. Možeš se preko WhatsAppa čuti s društvom da vidiš kako im je.  

2. Nervira te gužva

Na koncertu gdje te svi gaze, u gradu kad ne možeš dobiti nigdje stol, u kafiću gdje svi u tebe pušu dim cigareta.  

via GIPHY

3. Izlazak u klubove ti nije uopće zabavan

Glazba je toliko glasna da ti tutnji u glavi i ne možeš ni sa kime razgovarati, plesanje je OK, ali nakon sat vremena bi cijenila da ipak sjedneš i odmoriš. Pomisao na krevet i tišinu doma tako je primamljiva. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Seks na brzaka? Prošlo svršeno vrijeme

Zašto se ovaj tip trlja o tebe??? Nisi razpoložena da nekoga zavodiš, a ni da netko tebe zavodi, posebno ovaj napasni medvjed! Na vidiku ni nema nikoga zanimljivog, a sve o seksu za jednu noć si naučila u godinama kad je to trebalo naučiti. 

5. Smetaju ti tinejdžeri

„Današnji su stvarno klinci grozni", misliš ti i 70-neštogodišnja gospođa koja sjedi pored tebe u busu. Dok se dotični klinci glasno smiju, međusobno podbadaju i tipkaju po mobitelima. Zapravo ne rade ništa strašno. 

via GIPHY

6. Trošiš novac na ručnike, lonce, posteljinu

Da, počelo je. Ako ovo nije znak da je jedno razdoblje iza tebe, ne znamo što je. Stvari za koje ti nije bilo jasno čemu služe i zašto netko uopće na njih troši novac, sada su na vrhu tvoje šoping liste. 

7. Okrećeš očima na ponudu jeftinog piva

Besplatna piva – puno ljudi. Fuj. 

via GIPHY

8. Ideš rano spavati

Planiraš biti u krevetu najkasnije 23 sata. Pa nisi više najmlađa!

 

Alice is a class act #MikeAndDaveNeedWeddingDates #InTheaters😎

Objavu dijeli Anna Kendrick (@annakendrick47)

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0