Life&style

8 romantičnih komedija koje će te oduševiti u 2018.

Ima li išta bolje od filma koji će te istovremeno tjerati da se zaljubiš, plačeš i smiješ kao luda?! Ovi filmovi su upravo takvi, i vjeruj nam, isplatit će ih se pogledati

Najbolje rješenje za dosadno popodne je odlazak u kino s frendicama - dečka ćeš htjeti preskočiti za ovo. Naime, u 2018. dolazi puno fantastičnih komedija koje su na granici umiranja od smijeha i plakanja (ima li boljeg?), za što ti uz prijateljice nedostaje samo boca dobroga vina. Iako će najbolje od najboljih dolaziti tijekom cijele godine, ovo je mali mjesečni preglednik da ne zaboraviš na nijednu.

  Možda vas zanima 13 blesavih klišeja iz horora koji nas redovito izbace iz takta Rubrika Life&style Life&style

1. "The Competition"

Glavni lik, Lauren Mauldin, je žena koja vjeruje da se veze trebaju prekinuti nakon 6. mjeseci kako bi izbjegla slomljeno srce radi prevare. U život joj zatim ulazi Calvin Chesney, koji je odlučio dokazati joj suprotno, pozivajući je da pokušava natjerati njegove prijatelje koji su sretno u vezi - na prevaru. Ovo natjecanje je u rangu "Kako se riješiti frajera u 10 dana", ali sada uključuje i druge ljude. U filmu glume Thora Birch, Chris Klein, Claire Coffee, David Blue, Jason Tobias, Gabrielle Stone, Tiffany Fallon i Michael Draper, a dolazi u kina poslije 26. siječnja. 

2. "Basmati Blues"

Glavna uloga je znanstvenica koja ide u Indiju kako bi prodala svoju genetski modificiranu rižu ruralnim farmerima. Po putu, pronađe ljubav i glazbu - jer ovo je nešto poput mjuzikla. Iako radnja nije ništa novo, svejedno je to tipičan film kojega ćemo htjeti pogledati. Glume Brie Larson, Scott Bakula, Donald Sutherland i Tyne Daly, a dolazi u kina poslije 9. veljače. 

3. "Permission"

Radnju čini par koji je na samom rubu ženidbe odluči početi viđati druge ljude prije samih zaruka, a joj. U filmu glume Rebecca Hall, Dan Stevens, David Joseph Craig i Morgan Spector, a u kina dolazi poslije 9. veljače.

4. "Half Magic"

Radnja se vrti oko tri žene koje su nezadovoljne sa svojim romantičnim životima, ali koje odluče preuzeti stvar u svoje ruke i pronaći ljubav na vlastitim uvjetima. U filmu glume Heather Graham (koja je i napisala i režirala film), Stephanie Beatriz, Jason Lewis, Molly Shannon, Luke Arnold, Thomas Lennon i Angela Kinsey, a u kina dolazi 23. veljače. 

5. "Love, Simon"

Glavni lik je Simon, gay tinejdžer "u ormaru", koji želi obznaniti da je gay na vlastitim uvjetima. Međutim, kada tajni emailovi njegovom romantičnom prijatelju s kojim se dopisuje završe u krivim rukama, mora postati ucjenjivačev wingman! Ovaj film donosi ekipa koja je radila na "The Fault in Our Stars", tako da u ovom filmu očekujemo i jaku dozu drame. U filmu glume Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Jorge Lendeborg Jr., Miles Heizer, Keiynan Lonsdale, Logan Miller, Jennifer Garner, Josh Duhamel i Tony Hale, a u kina dolazi poslije 16. ožujka. 

6. "Overboard"

Ovaj film je prerada filma od Goldie Hawn iz 1987. tako da su očekivanja visoka! Bogata budala dobije amneziju nakon što padne sa svoje jahte, a jedna samohrana mama ga uspije uvjeriti da su u braku i potjera ga na rad. Glume Anna Faris, Eugenio Derbez, Eva Longoria, John Hannah i Swoosie Kurtz, a u kina dolazi poslije 20. travnja.

7. "Mamma Mia! Here We Go Again"

Sophie je u ovom nastavku trudna i sumnja u svoje sposobnosti da bude majka, pa Donnine najbolje prijateljice pričaju priču o tome kako je Donna uspjela samostalno odgojiti Sophie, a sve je popraćeno s puno flashbackova i velikim glazbenim brojevima - o da, ovo je pravi mjuzikl! U filmu glume Amanda Seyfried, Lily James, Christine Baranski, Julie Walters, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Andy Garcia, Cher i Meryl Streep, a film dolazi u kina poslije 20. srpnja.

8. "Crazy Rich Asians" 

Amerikanka Rachel Chu odjednom otkriva kako joj je dečko ludi bogataš, kada s njim od u Singapur na vjenčanje od najboljeg prijatelja. U filmu glume Constance Wu, Henry Golding, Gemma Chan, Awkwafina i Michelle Yeoh, a u kina dolazi poslije 17. kolovoza. 

 

A post shared by Constance Wu (@wonstancecoo) on

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mblo

    Mislim da bi autorica ovog članka trebala prestati gledati filmove i dati priliku gramatici i pravopisu. Možda joj onda članci ne bi bili ovako kriminalno napisani. Ako su vam 'novinari' već tako napismeni, uložite barem u jednog lektora.