Life&style

7 znakova da si našla najbolju prijateljicu za cijeli život

Prepoznaješ li sebe i svoju BFF?

Pronaći najbolju prijateljicu nije jednostavno, ali kad je nađeš - njeguj to prijateljstvo. Neki znakovi ukazuju kako možeš znati da je to prijateljstvo za cijeli život:

 

PROVJERAVAŠ NJEZINE PORUKE PRIJE SVIH

Imaš dosta drugih nepročitanih poruka, ali poruku najbolje prijateljice ćeš prvu pogledati i odmah odgovoriti.

 

VAŠA DRUŽENJA ISPADNU NAJBOLJA KAD NEMATE PLANOVE

Puno toga zabavnog ste skupa proživjele, ali ipak najbolja sjećanja imate kad ste ostale kod kuće i gledale televiziju. Ili kad ste 'skoknule' na samo jedno piće - koje se pretvorilo u 5 sati druženja. 

ODLUKA SVIĐA LI TI SE NJEN DEČKO TRAJE PREDUGO

Tvoja najbolja frendica ima novog dečka? To je predivno! Sad ti samo trebaš na Internetu naći sve što je ikad objavljivao, pretražiti njegov FB profil do prve slike koju je objavio i dati mu vremenski rok od 6 mjeseci da ga bolje upoznaš. Nakon toga odlučuješ je li on pravi za tvoju najbolju frendicu i smije li imati tu čast.

Možda vas zanima Severina i Iva kao modne blizanke - kojoj bolje stoje točkice? Rubrika Moda Moda

IMATE INTERNE FORE

Fore koje razumijete samo vas dvije su nešto najbolje što se dogodilo. Njih se ne isplati prepričavati drugima jer njima neće biti toliko smiješne. 

VAŠE PORUKE SU DRUGIMA ČUDNE

Da itko ide čitati poruke koje razmijenjuješ s najboljom prijateljicom, taj netko bi pomislio da ste lude. Dopisivanje koje traje satima i nekim vašim kodnim riječima, drugi teško mogu razumjeti.

ODMAH JOJ MOŽEŠ REĆI AKO SI LJUTA NA NJU

Nema nepotrebnog odgađanja ili tipkanja pa brisanja i ponovnog tipkanja dugih poruka. Znaš da se prijateljica neće naljutiti ako je nazoveš odmah u tom trenutku.

 

OTKAZUJEŠ SVE PLANOVE ZBOG NAJBOLJE PRIJATELJICE

Ako tvoja BFF prolazi kroz dramu kao što je prekid s dečkom ili poslovni problemi, otkazat ćeš sve kako bi bila s njom i bila joj rame za plakanje. 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0