Life&style

7 stvari o ženama koje muškarci nikad neće razumjeti

Često možemo čuti kako bi muškarci sve dali da mogu u potpunosti razumjeti žene. A mi uopće nismo toliko komplicirane, zar ne?

S druge strane, i mi se ponekad mučimo shvatiti što se pripadnicima muškog spola sve vrti po glavama… Ali, pustimo sad to – donosimo 7 stvari koje dečki nikad neće shvatiti (pitali smo ih i sakupili sedam najčešće spominjanih), a mi ih prakticiramo… 

1. „Zašto dovraga žene uvijek skupa idu na toalet?!“ 

Jasno je da će to muškarcima uvijek ostati misterij. A mi im možemo malo rasvijetliti tu tajnu: razloga za to može biti više – želimo popričati o tome kako se razvija situacija, posuditi jedna drugoj ruž za usne, tampon, itd., itd., itd. 

2. „Zašto je potrebno više od jednog jastuka u krevetu?“ 

Naši dragi jastuci! Osim što lijepo izgledaju, daju krevetu karakter i jednostavno pripadaju odrastanju. (točka) 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. „Zašto žene najradije komuniciraju emojijima?“ 

Zato jer svoje kompleksne osjećaje često lakše možemo prenijeti slikom, a ne riječima. 😊 😉 

4. „Zašto žene imaju pet različitih proizvoda za njegu kose?“ 

Kosi treba to što treba. Ponekad su vrhovi ispucali, ponekad je masna – ponekad nam prhut zagorčava život, a trebamo i još volumena. Dakle: koja god da je dilema u svezi kose, rješenje se uvijek nalazi u kupaonici. 

5. „Što je to s tim misterioznim PMS-om?“ 

Radije se zapitajte što je s tim IMS-om (Irritable Male Syndrom/ Sindom muške razdražljivosti) kojemu je, kažu neki znanstvenici, uzrok smanjena razina testosterona kod muškarca. 

6. „Zašto je potrebna torbica kad su u njoj samo ključevi, novčanik i mobitel?“ 

Ah, otkud da krenemo? Unutra je i dezodorans za znojne trenutke, tekućina za skidanje laka za nokte, tamponi za hitni slučaj, ogledalo za provjeru make-upa, četka za kosu, žvakaće gume, šampon za svaki slučaj… Dovoljno?

7. „Zašto moraju navečer skinuti šminku?“ 

To je obavezna radnja – skidanje šminke je dužnost koju nam je objasnila još naša baka. Što ujutro ide na nas, navečer mora s nas – to je tako… 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0