Life&style

7 stvari koje većina muškaraca redovito prešućuje svojoj partnerici

  • Apsolutno si sigurna da ti tvoj dragi govori baš SVE? Malo sutra! Neke stvari zadržat će za sebe
  • Recimo, da odnedavno s njim radi super seksi kolegica

Naravno da se ne mora baš sve reći svom partneru. Ruku na srce: i mi žene imamo svoje male tajne, zar ne? Međutim, dobro je znati što nam to muškarci najčešće taje. Većina muškaraca će držati jezik za zubima kad je riječ o sljedećim stvarima…

1. Ima seksepilnu kolegicu 

Naravno da nam to NEĆE reći. Zapravo, nekako je to i plemenito od njega. U krajnjoj liniji ne želimo stalno imati u glavi sliku kako se oko njega u uredu mota seksi komad u minici. 

2. Gledaju porniće 

Premda nam to nikada neće priznati: sve mi znamo da dečki bulje u porniće, zar ne?

3. Ljubomorni su

Ljubomorni? Ne, za to su muškarci previše cool! Radije će glumatati kako je sve potpuno u redu dok pričamo sa zgodnim susjedom. Dečki smatraju da je ljubomora slabost – i radije će šutjeti. 

4. Nesigurni su za vrijeme seksa 

Još jedna tema iz kategorije 'pokazivanje slabosti'. Nesigurnost kod seksa je za muškarce totalna katastrofa. Naime, svoju 'muškost' mjere prema tome kakvi su u krevetu. Kako bi onda neki frajer priznao da mu treba malo navođenja ili knjižica s uputama? Nezamislivo! 

5. Vole ljubavne filmove 

„Prljavi ples“ je kič i limunada? Aha – to on kaže! Zapravo, potajno mu je toplo oko srca kad Jennifer Grey skoči u ruke Patricka Swayzea. P.S.: postoje muškarci koji smatraju štence zlatnog retrivera neodoljivima ili slušaju Jamesa Blunta! 

6. Trebaju im komplimenti 

Ni jedan muškarac neće moliti svoju partnericu da mu kaže nešto lijepo. Međutim, činjenica je da i muškarcima trebaju potvrde (jednako kao i ženama) – makar to bio sladak kompliment. 

7. Ne vole naše majke 

Klasik! Ako ne podnosi punicu, nije nužno da će to i reći – potisnut će to i radije će izmišljati isprike da propusti posjetiti je. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0