Life&style

7 stvari koje samopouzdane žene često nose

Sitnice su te koje čine život prekrasnim i vrijednim življenja. U svakodnevnom životu, međutim, to često zaboravimo. Mi kažemo tome STOP! Otkrivamo koje su to stvari koja bi si svaka žena trebala priuštiti

 

1. Osmijeh

Ništa te ne čini ljepšom od osmijeha! Tko se često smije, ne djeluje samo simpatično drugim ljudima, nego čak i istraživanja potvrđuju da je smijeh dobar za zdravlje. Na primjer, smijanje potiče bolju cirkulaciju krvi i dopremu kisika u tijelu te bržu regeneraciju tijela, a usporava proizvodnju hormona stresa - adrenalina i kortizola. Inače, što se duže i češće smiješ, to su efekti intenzivniji!
 

 

Playing it super chill last night with Diane Keaton.

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

2. Crveni ruž

Ekstravagantan, zavodljiv, glamurozan - s crvenim ružem ne možeš nikada pogriješiti. Sudeći prema istraživanjima, crveni te ruž čini atraktivnijom i privlačnijom, te su također istraživači ocijenili da se našminkane žene čine zdravijima, društvenijima i inteligentnijima. Stoga, ako ponekad osjetiš da ti nedostaje samopouzdanja, uvijek ga možeš instant podići uz crveni ruž!

3. Statement nakit

Naravno, volimo filigransko prstenje, nježne minimalističke narukvice i malene lančiće, no s upečatljivijim i masivnijim nakitom nikad ne možeš pogriješiti. Bilo narukvica, prsten, lančić ili naušnice: statement nakit je oku upadljiv te podiže i najdosadniju odjevnu kombinaciju.
 

 

I 😍 @rodarte

Objavu dijeli Brie (@brielarson)
 

4. Seksi donje rublje

Obuci svoje najdraže čipkaste gaćice i uz to odgovarajući grudnjak. Ili još bolje, svoj prekrasni body. Jer tko se osjeća seksi, tako i zrači! 

 

Better together: get any Dream Angels bra & panty for $50! In 🇺🇸stores.

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

5. Nova frizura

Kada si se posljednji put usudila na drastičnu promjenu frizure?! Osvježi svoj izgled s nekom drugačijom frizurom ili drugom bojom. Nova frizura može označiti početak jedne nove faze u tvom životu, tako da: odvaži se! 

6. Udobne tenisice

Volimo visoke pete - ali ponekad više volimo udobnost svojih tenisica. Trendi žene kombiniraju tenisice uz haljine i suknje te pri tome izgledaju odlično! Plus: noge uopće ne bole!

7. Divlji valovi

Već godinama peglamo svoje kovrče - kada uopće ne bismo ni trebale! Gnječi kosu dok je sušiš i tako ćeš dobiti prirodne valove koji su sada tako u trendu. Izgledat ćeš fantastično, a  valovi će ti također unijeti dašak ženstvene i senzualne karizme. 

 

Tuesday got me like...

Objavu dijeli Jessica Alba (@jessicaalba)

 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0