Life&style

7 razloga zašto odmah želimo pogledati film 'Slatka mala tajna'

Ususret premijeri filma 'Slatka mala tajna', koji je najavljen kao "film koji se ne propušta" dolazi sutra u naša kina, a mi donosimo 7 razloga zašto je i na miss7 kino-listi

Film Slatka mala tajna na svim je popisima najočekivanijih filmova za 2018. godinu. Rujnu se veselimo još otkako smo otkrili datum početka njegova prikazivanja, a osim što već sada ima ocjenu 7.2 na IMDb-u, obećavajuće izgleda i njegov trailer od kojega se naježimo svaki put. Ako još uvijek nisi sigurna isplati li se posjet kinu zbog Slatke male tajne, donosimo 7 razloga kojima ćemo te uvjeriti!

Film je ekranizacija istoimene bestseller knjige

Možda se samo nama tako čini, ali obično filmovi čiji su scenariji pisani prema knjigama, najviše zadovoljavaju naše filmske apetite. Kada je Darcey Bell izdala knjigu A simple favor, odnosno u našem prijevodu Slatka mala tajna, sigurno nije ni slutila da ćemo godinu dana kasnije dobiti ekranizaciju njezinog bestsellera! 

Iako ih uspoređuju, navodno je još bolji od filma Nestala

Sjećaš se filma 'Gone Girl' u kojem se Ben Affleck bori s nestankom svoje supruge (Rosamund Pike)? Navodno, 'Slatka mala tajna' je film tog tipa - u kojem nam ništa nije jasno, cijelo vrijeme je uzbuđenje na vrhuncu, neizvjesnost raste iz minute u minutu i naravno, očekujemo neočekivano genijalni završetak.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Blake Lively i Anna Kendrick moraju biti dobar spoj

Blake je miljenica Hollywooda. A Anna Kendrick je na tom popisu odmah iza nje. Djevojke imaju odličnu kemiju na ekranu, a ako nisi znala, prijateljice su i u stvarnom životu. 

Krimi priča o ljubavi, prijateljstvu, prevari i ubojstvu

Ne želimo ti previše otkriti, ali film prati priču mame vlogerice Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njene najbolje prijateljice, glamurozne i prekrasne Emily Nelson (Blake Lively). Emily jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole, a Stephanie se nakon toga baca u potragu za istinom oko iznenadnog nestanka njene najbolje prijateljice. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila...

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Film je mega stylish i moda će te oduševiti

Pa čim je Blake glavna glumica jasno ti je da film mora biti mega stajliš! Blake je predivna i zanosna, a njezina odjeća, stan, auto, način na koji hoda, priča i diše jednako su profinjeni i elegantni kao i ona. Film je prepun odlične mode, svaki njezin outfit bolji je od predivnog, a na luksuznim interijerima pasemo oči kroz cijeli film. 

Triler kojem ne znamo kraj do samog kraja

Ovaj triler garantira dvije stvari - uzbuđenje i neizvjesnost od početka do kraja. Cijela je priča prožeta misterijem, tajnama i razotkrivanjem, zbog čega će ti level adrenalina skočiti na tisuću. Imamo osjećaj da će ovo biti jedan od onih filmova kojima ne znamo kraj do samoga kraja. Možda bi čak mogao imati i neočekivani plot-twist, a možda i završetak koji će nam iznad glave ostaviti tisuću upitnika. 

Trailer je dovoljan da nas uvjeri!

Zaboravi na sve i pogledaj trailer za film. Nema šanse da se ne naježiš...

Photo: themoviedb.org

Komentari 0