Life&style

7 razloga zašto ne stalkati frajera prije prvog dejta

Upoznala si nekog tipa? Naravno da ćeš ga odmah potražiti na Facebooku! Ali, radije nemoj…

Hm, upoznala si slatkog dečka, pokazao je da je faca i samouvjereno ti prišao – a ni ulet mu nije bio loš, nije bljezgario uobičajene muške dosadnoće… Popili ste piće, ali bila si vani s tri frendice pa niste mogli baš previše biti sami. Međutim, pozvao te za vikend van! Opa, lik je stvarno od akcije! Ne znaš ništa o njemu, osim broja mobitela i imena i prezimena. Bingo!!! Odmah ideš na Fejs i tražiš njegov profil kako bi vidjela s kim bi to mogla imati posla. No, ne bismo ti to baš preporučili… 

1. Može biti pogrešna osoba

Čak i ako se ne zove Ivan Horvat, velika je vjerojatnost da uz njegovo ime i prezime pronađeš razne unose na Googlu, Facebooku i sl. Prije nego što se pitaš je li doista to „tvoj“ lik koji na fotki leži mrtav pijan uz neku plavušu držeći je za grudi – radije nemoj! 

2. Nedostaju ti teme za razgovor na izlascima 

Zahvaljujući Fejsu već znaš koji su njegovi hobiji, koliko ima rodbine, prijatelja, gdje je odrastao, koju školu i faks je završio… Koliko samo potrošenih tema za čavrljanje!

3. Morat ćeš glumiti

Izašli ste, a on ti kaže da je prvak države u skoku s motkom (OK, ili štogod već realnije), a ti to već znaš jer si ga špijala. I sada moraš glumiti iznenađenje kako bi izbjegla pomalo neugodnu situaciju. Ne treba ti to, a možda ni nisi toliko dobra glumica kao što misliš, pa se generalno obrukaš…

4. Znaš s kim je bio u vezi

…a u najgorem scenariju poznaš tu curu! Ili više njih! Strašno - što ćeš mu reći kad izađete? Hoćete li uopće izaći?

5. Postaješ ljubomorna

Imate zajedničke poznanice – a neke su jaaakooo zgodne i seksi. Naravno da ti svašta pada na pamet – jesu li brijali ili nisu, nije li možda s nekom u vezi, možda je muljator… Prestani odmah! 

6. Možda nije fotogeničan

Hm, kad si ga upoznala izgledao je mnogo bolje nego na fotkama na Facebooku? Nemoj previše razmišljati o tome, jer vjerojatno čovjek jednostavno nije fotogeničan. 

7. Može loše završiti! 

Sigurno znaš neku curu koja je stalkala frajera, a onda je jednom slučajno upisala u svoj status njegovo ime (umjesto u tražilicu). Koja bruka! 

 

Photo: None

Komentari 0