Life&style

7 najčešćih oblika grudi – i grudnjaci koji im pristaju

Predstavljamo sedam najčešćih oblika grudi te za svake predlažemo optimalan grudnjak

Okrugle grudi 

Obično su jednake veličine, simetrične su te kuglastog oblika. Imaš grudi koje imaju vrlo skladan oblik? Onda ne moraš nositi grudnjak koji oblikuje grudi. Zahvali majci prirodi na svojim okruglim ljepoticama! 

 | Autor: miss7 miss7

Razdvojene grudi 

Tvoje bradavice pokazuju prema rukama? U tom slučaju najbolji je izbor T-shirt grudnjak kako bi fino „zapakirao“ tvoje grudi. Oblik grudnjaka zamaskirat će nejednakosti te će ti „fino oblikovati“ grudi. 

 | Autor: miss7 miss7

Grudi nalik kapljici vode 

Izgledaju točno kao što smo ih opisali: donji dio puniji je i zaobljeniji od gornjeg, pa izgledaju kao da malo vise. Tko ima takve grudi, neće imati problema s odabirom grudnjaka – odgovora im gotovo svaki! Ako želiš push-up efekt, trebaš nabaviti čvrsto podloženi model. 

 | Autor: miss7 miss7

Uske „viseće“ grudi 

Uske grudi koje malo vise imaju uži gornji dio, a pri dnu su šire. Obično takav oblik grudi znači manji broj grudnjaka. Ovaj balconette podloženi grudnjak optimalan je.    

 | Autor: miss7 miss7

Nejednako velike grudi 

Za početak moramo napomenuti da nijedna žena nije rođena sa savršeno simetričnim grudima. Međutim, kod nekih cura je asimetrija naglašenija nego kod drugih. Ako su ti grudi primjetno različite veličine, grudnjak napravljen po mjeri idealno je rješenje. Druga mogućnost je da uzmeš podstavljeni grudnjak te iz jedne košarice izvadiš podstavu. 

 | Autor: miss7 miss7

Grudi u obliku zvona 

Slične su uskim visećim grudima – jedina razlika je da su uglavnom veće. Imaš takve grudi? Potom ne pomišljaj na balconette grudnjak. Bolje će ti stajati brallete grudnjak.

 | Autor: miss7 miss7

Pune razdvojene grudi 

Bradavice malo „gledaju“ prema rukama, a grudi imaju puni, skladan oblik? Njima odgovara bralette grudnjak sa širokom trakom ili balconette grudnjak. 

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • superbellativ

    eee, ovo mi sve lici na onu ..."mladom momku svaki sesir stoji".....