Life&style

7 puta savršeno ljeto

Ljeto još nije stiglo a ti i tvoja najbolja prijateljica već kujete planove kako bi ga učinili što pamtljivijim? Evo kako!

Nezaboravne uzavrele ljetne noći i dugi dani začinjeni poštenom dozom koktela, žive glazbe i pekmeza za sunčanje ono su čega se prisjećamo cijele godine.Mi smo tu kako bi vam pomogli da ovo ljeto bude još bolje i originalnije od prethodnog. Predlažemo ti 7 ideja uz koje ćete se ti i tvoja frendica odlično zabaviti i proživjeti najbolje ljetne priče i uspomene. One koje nećete pamtiti samo do sljedećeg ljeta već cijelog života.

1. Rat vodenim balonima.

Provedite dan u prirodi u društvu najboljih frendica. Tematski piknik, duga šetnja popraćena ženskim razgovorima , sportske aktivnosti, ti biraš. No kad temperature postanu previsoke vrijeme je za povratak u omiljenu dječju ljetnu aktivnost! Tko kaže da su vodeni baloni rezervirani za klince? Opustit ćeš se, dobro nasmijati, zabaviti a u konačnici i rashladiti.

2. Jednodnevni izlet na nepoznatu lokaciju.

Duga putovanja van granica lijepe naše svima su maštarija. No u našoj se zemlji krije pregršt još neotkrivenih lokacija. Sjedni u auto ili autobus i uputi se u obližnji grad, gradić, izletište, park ili što god ti padne na pamet. Tamo uživaj u istraživanju nove lokacije, isprobaj mali lokalni restorančić , kafić ili skokni u muzej. Sigurno ćeš se zabaviti!

via GIPHY

3. Napravi sladoled

Sladoled je gotovo svačija omiljena ljetna poslastica. Zašto nebi napravila svoj jedinstveni okus? Voćni ili Čokoladni? Obogaćen komadićima voća, šarenih mrvica, listića mente ili čak cvijeća. Opcija je pregršt. Uz malu pomoć najbolje frendice, Miss7 ekipe, nekoliko jednostavnih sastojaka i malo strpljenja napravit ćeš sladoled baš po svom ukusu!

via GIPHY

4. Vremenska kapsula

Znate ono kad vam Facebook pokaže sliku od istog dana prije 1,2 ili više godina. Ili kad iskopate kartu za kino s prvog dejta na kojeg ste otišli sa svojim sadašnjim dečkom. Bude vam drago , zar ne? Zato frendicu pod ruku i kreni. Dovoljna ti je stara kutija i par sitnica koje imaju neku priču. Nešto što vas povezuje zajedno, nešto što jedna ili druga trenutno obožavate. Uz svaki predmet možeš napisati kratki opis kako bi uspomena ostala što jasnija. Kutiju spremite i dogovorite datum otvaranja.

via GIPHY

5. Cijelodnevni filmski marathon

Baš svake godine ljeto nas odluči počastiti s barem nekoliko pravih jesenskih dana. Čisto da ne zaboravimo cijeniti visoke temperature, plavo nebo i jako sunce. Ne sumnjamo kako će toga biti i ove godine. Tad nastupa vaš filmski maraton. Odaberite omiljene filmove i maraton može početi. Ne zaboravi na kokice!

via GIPHY

6. DIY projekti

Youtube i Pinterest prepuni su prijedloga za genijalne “uradi sam” projekte. Većina nas je barem jednom vidjela neki koji ju je na prvu oduševio, vjerojatno si čak i spremila popis svih potrepština i upute za izradu no – na tome je stalo. Vrijeme je da pronađeš tu preslatku šalicu, teglicu za cvijeće ili okvir za slike i u društvu najbolje prijateljice napraviš svoju verziju toga.

7. Buđenje na izlazak sunca

Ok, priznajemo. Ovo zvuči kao klišej. No koliko vas se zapravo ikad probudilo i u društvu najbolje prijateljice zauzelo najbolje mjesto za gledanje izlaska sunca I uživalo u njemu. Ima nešto posebno čarobno u tome.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0