Life&style

5 stvari zbog kojih mnoge žene osjećaju nelagodu (a ne bi trebale)

Žene su često pod pritiskom - i to često potpuno bespotrebno

Ideal „ženske dotjerane ljepote“ koji popularno kruži svim medijima popriličan je teret za današnju ženu. Nije nam jednostavno uvijek biti besprijekorno našminkane, odjevene, depilirane, mirišljave, nasmijane… I ne, ne sramimo se ako nam se dogodi neki „propust“! Ne bi se trebala sramiti niti ti – barem zbog ovih pet sasvim normalnih stvari… 

1. Izrast kose 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Da, vrijeme je za bojanje kose i smrkne nam se pri pogledu u ogledalo. Međutim, koji centimetar izrasta nije toliko tragičan. Zvijezdama poput Shakire i Rite Ore izrast uopće ne smeta te ga nose svjesno i  samouvjereno. Zašto ne i sve mi! 

2. Menstrualne tegobe 

Loše raspoloženje, bolovi u trbuhu ili jednostavno bezvoljnost – ne možemo ništa protiv toga i ne smijemo to skrivati... 

3. Par kilograma viška 

 | Autor: Getty Images Getty Images

I što onda?! Možda jednostavno nemamo vremena (ili novaca) otići do teretane ili dragocjeno slobodno vrijeme radije provedemo s obitelji ili čitajući, a ne na traci za trčanje. To je apsolutno OK! 

4. Dlake

I žene imaju dlake na nogama i po drugim dijelovima tijela. Ponekad jednostavno nemamo vremena ili volje svakodnevno se brijati. Sassvim je OK priuštiti britvici tu i tamo stanku. 

5. Plinovi 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Da, i to moramo reći. Pa nismo strojevi. Dok dišemo, jedemo i pijemo, ispuštat ćemo ponekad i plinove. To nije nikakvo čudo! 

Photo: Getty Images

Komentari 0