Life&style

5 stvari bez kojih ne možemo preživjeti ljeto 2018.

Ljeto nam se vratilo! Svako vežemo uz posebne trendove, mirise, dogodovštine i putovanja, a ovo - zamišljamo - uz ove must-have komade koji će nam pomoći kratiti vrijeme kada nemamo što raditi, njegovati nas, pomoći nam da izgledamo fashionable...

Ljeto nam je najdraže godišnje doba, pa se za njega i posebno pripremamo. Ovdje ne mislimo na odlazak na manikuru i pedikuru, brzinsko šišanje prije odlaska na more, depilaciju, anti-celulitne tretmane, već na one komade od kojih se nećemo odvajati u šetnjama gradićima na Jadranu, koje ćemo religiozno nositi na plažu i u beach barove, pa i na pokoji ljetni spoj. Upravo zato miss7 Korana nas je ovaj odvela u Gin Garden, kao idealnu ljetnu oazu, kako bi nam predstavila svojih pet komada bez kojih naprosto neće preživjeti ljeto 2018. 

Za početak, to je ceker, iz kojega je izvukla druge stvari: velike slušalice, L'Erbolario kremu za poslije sunčanja, miss7 magazin i mačkaste sunčane naočale. Uz to, tvrdi da bez ovih stvari vjerojatno niti ti nećeš proći aktualno ljeto... Pa što kažeš, slažeš li se?

Photo: Screenshot(Smitsonian Channel