Life&style

5 noviteta kojima se veselimo u 2020. godini

  • Nova godina - novi trendovi! Pogađaš li možda što će biti najpoželjnije u mjesecima koji dolaze?
  • Osim u modnoj i beauty industriji, noviteti nas još očekuju u tehnologiji i u uređenju interijera.
  • I u godini pred nama imat ćemo povratničke trendove, dok su neki potpuno novi i drugačiji, ali jedno je sigurno - sve ćemo ih obožavati!

Nova je godina na vratima, a donosi i neke nove trendove i proizvode, koje nikako nećemo moći ignorirati. Ako je suditi po novim kolekcijama u dućanima i objavama na društvenim mrežama, sljedeće nas godine očekuju zanimljivi trendovi u svijetu mode, ljepote, interijera, ali i tehnologije. U nastavku smo izdvojili ključne trendove, za koje prognoziramo da će dominirati u sljedećoj, 2020. godini. 

Bermude

Nakon mom fit, boyfriend, trapez i biciklističkih hlača vrijeme je za nešto novo! Ili pak staro?! Na redu je još jedan povratnički trend iz devedesetih. Sljedeće godine modnom scenom zavladat će - bermude! Već su ove godine polako počele osvajati ljubiteljice mode, ali njihova potpuna modna dominacija predviđa se u godini koja je pred nama. Naravno, kao i svi povratnički trendovi, i ovaj dolazi u novom ruhu. Nove će bermude biti širokih nogavica i visokog struka, no to ne znači da u ponudi neće biti klasičnih modela. Zahvaljujući bermudama, i odijela će dobiti novu dimenziju - nosit će se kombinacija bermuda i sakoa. Ovaj će nam komad zasigurno biti najomiljeniji tijekom toplijih dana jer ga dužina od nekoliko centimetara iznad koljena čini idealnim za sve prilike. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bershka (189,90 kn), Zara (199,90 kn), Mango (199,90 kn)

Missha maske za lice

Trendove prati i drogerija dm, koja je svoje police obogatila korejskom kozmetikom poznatog brenda Missha. Ova je kozmetika posljednjih godina postala sinonim za visoko kvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama. Missha kozmetika u ponudi ima BB kreme, šminku, šampone i proizvode za njegu kože i tijela, među kojima su i maske za lice. Upravo te maske dostupne su u dm drogerijama po cijenama u rasponu od 14,90 do 31,90 kuna. Maske za lice odlične su za hidrataciju kože i zbog toga ih volimo tijekom cijele godine. Ovaj korejski brend u ponudi ima različite vrste kao što su maska za lice od nara, čiji prirodni sastojci u trenu oživljavaju kožu, maska za lice s ekstraktom svježeg krastavca, koja čini kožu svježom i intenzivno ju hidratizira te intenzivna hidratantna maska s hijaluronskom kiselinom. Drugim riječima, obožavat ćemo ih tijekom cijele sljedeće godine! Osim maski za lice, na policama dm-a možeš pronaći i BB kreme, kreme za lice i hidratantne flastere za područje oko očiju

 | Autor: miss7 miss7 dm (s lijeva na desno: 14,90 kn, 14,90 kn, 31,90 kn)

Silver Blonde

Kada je boja kose u pitanju, na tronu su već bile i platinasto plava i srebrno siva (čitaj: sijeda), a sada je vrijeme za povratak. I to ne bilo kakav! Platinasto plava i srebrno siva postaju Silver Blonde - boja koja će se itekako tražiti u sljedećoj godini. Možda nisi bila impresionirana trendom "sijede" kose, ali na ovu boju zasigurno nećeš ostati ravnodušna. S druge strane, ako si već godinama vjerna plavoj boji kose, ovo će biti odlično osvježenje. Moramo priznati da smo mi oduševljeni, ali i nestrpljivi. Jedva čekamo vidjeti koliko će ovaj trend uzeti maha među pripadnicama ljepšeg spola, a posebno među domaćim ljepoticama. Ako se odlučiš za ovu boju, imaj na umu da trebaš redovito koristiti silver šampon kako bi boja ostala svijetla. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Bluetooth polaroid

Nikako ne možeš pogriješiti s instant kamerom, pogotovo s ovom novom i moderniziranom. Naime, novi model polaroida ima bluetooth, što omogućuje prebacivanje fotografija s drugih uređaja i obrnuto. Uređaj je vrlo jednostavan za korištenje, ima snažnu bljeskalicu, samookidač, dvije vrste leća - standardne i portretne (mogu se mijenjati) te 60-dnevni vijek trajanja baterije. Dostupan je i za iOS i Android uređaje. Cijena je 799 kuna (119,99 dolara), čime se ne razlikuje od klasičnih polaroida. Prema tome, ako ga već nemaš, a željela bi ga imati, razmisli o ovoj naprednijoj verziji. Osim toga, ovaj je uređaj i idealan poklon za sve ljubitelje fotografije, ali i noviteta na tržištu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Amazon (799 kn)

Cvjetni print u interijerima

Povratničke trendove nemamo samo u modi, već i u interijerima. Sljedeće godine na scenu ponovno stupa cvjetni print, koji je već prijašnjih godina stekao slavu. U narednoj ga sezoni očekujemo najviše na zidovima. Stoga se čini da će dizajneri interijera sve češće upotrebljavati tapete s floralnim uzorkom u uređenju unutrašnjih prostora. Budući da je ovaj uzorak upečatljiv sam po sebi, preporučuje se da ostatak prostorije bude jednostavan i nježnih boja. Tako će cvijeće biti u glavnoj ulozi i doći će do punog izražaja. Ovaj uzorak, inspiriran engleskim ladanjskim kućama, u prostor unosi dozu svježine i prirode, zbog čega će vjerojatno zaživjeti tek na proljeće. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0