Life&style

5 najboljih sportskih aktivnosti za parove

Uskoro nam stiže najromantičniji dan u godini, a ako ste jedan od parova koji voli aktivno provoditi zajedničko vrijeme, evo nekoliko prijedloga aktivnosti uz koje ćete se zabaviti, ali i napraviti nešto dobro za vlastito zdravlje.

Planinarenje

Idealno za parove koji tijekom vikenda vole provoditi vrijeme u prirodi. Provjerite koje planinarske rute postoje i odaberite onu koja vam odgovara. Ubrzo ćete se zaljubiti u prirodu, tijelo će se odmoriti na svježem zraku, dok ćete se vi osloboditi stresa koji ste nakupili tijekom tjedna. Ne zaboravite da je na planini izuzetno važno biti dobro opremljen i oprezan.

Tenis

Bogata povijest bijelog sporta oduvijek je privlačila parove, a danas sve više raste popularnost mješovitih parova. Možda je baš ovo idealna aktivnost za vas i vašeg partnera. Tijekom dinamičnih izmjena kalorije se tope vrlo brzo, a na partiju možete pozvati i prijatelje. Riječ je o sportu koji ne ovisi o godišnjim dobima, obzirom da se može igrati i u dvorani i na otvorenom. Potražite ponudu teniskih terena i rezervirajte termin, a većina njih osigurat će vam i opremu.

 | Autor:

Trčanje / Jogging

Riječ je o aktivnosti koja je najjednostavnija i zahtijeva najmanje ulaganja, a vaše tijelo uskoro će vam biti izuzetno zahvalno. Za početak vam nije potrebno ništa osim para tenisica, a ukoliko želite pratiti izgubljene kalorije i ostale parametre, mobitel i/li pametni sat sjajna su opcija. Pripazite da se prije trčanja dobro zagrijete kako bi izbjegli ozljede, a kako bi postigli najbolje rezultate postepeno podižite tempo te se odvažite na nešto dulje rute.

Skijanje / Snowboarding

Skijaška sezona se polako bliži kraju, no još stignete iskoristiti neke od last minute ponuda. Osim svježeg zraka i fizičke aktivnosti, ski resorti obično nude i vrhunsku gurmansku ponudu, wellness i šetnice u idiličnom snježnom okruženju.

Ples

Odvažite se i upišite školu plesa. Osim što ćete vrlo brzo doći u bolju formu, naučit ćete nešto novo i podići razinu samopouzdanja. Također, zbližit ćete se sa svojim partnerom, a na partijima ćete se zabaviti još bolje.

Kako biste pratili na koji se način vaše tijelo ponaša tijekom vježbanja, najbolje je odabrati idealan pametni sat. Huaweijev Watch GT 2 dolazi u 46 mm i 42 mm varijantama, a otkako je dostupan na našem tržištu, vrlo brzo je postao jedan od omiljenih pametnih satova brojnih korisnika. Vrhunska kvaliteta izrade, baterija koja traje i do dva tjedna te napredne mogućnosti praćenja samo su neki od razloga zašto brojni korisnici odabiru Watch GT 2. Osim toga, Huawei je za Dan zaljubljenih osmislio posebnu ponudu pa je Watch GT 2 do 21. veljače moguće nabaviti uz 10 posto popusta, a za dva kupljena sata dobiva se dodatnih 50 posto popusta. Detaljnije informacije o ponudi potražite na ovoj web stranici.

 | Autor:

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Photo: None

Komentari 0