Life&style

5 načina kako skratiti spremanje ujutro

Spremanje za posao ili za faks može biti jako zamorno, pogotovo kada nam dolazi jutro nakon neprospavane noći.

Međutim, imamo dobre savjete kako skratiti spremanje ujutro, a vjerujemo da će oni najviše oduševiti velike spavalice!  

1) Složi outfit prije spavanja - Umjesto da ujutro razbijaš glavu time što odjenuti, složi outfit, pa čak i sav asesoar večer prije. Ovako ćeš se ujutro samo moći odjenuti i izjuriti iz kuće, a pritom ćeš biti sigurna da izgledaš vraški dobro.


2) Otuširaj se večer prije - Koliko spavalica se vodi ovim "receptom za uspjeh"? Uhvati koju minutu sna duže ujutro tako da se otuširaš tik prije spavanja. Možda ti se čini kao bizarna ideja, ali totalno štedi vrijeme.


3) Nabavi multifunkcionalnu njegu za lice - Svako jutro trebamo gel za pranje lica, kremu sa SPF-om, anti-age serum, proizvod za područje oko očiju, primer... A što kažeš da umjesto toga koristiš samo jedan proizvod za to sve? Predlažemo ti Vichyjev fluid Slow Age; Ovaj fluid predobro miriše, odličan je primer, ima zaštitni faktor 25, ne čini lice sjajnim i brzo se upija - mrak!


4) Napravi "osnovni make up" - Tvoj osnovni make up trebali bi biti osnovni kvalitetni proizvodi koje možeš koristiti svaki dan i s kojima se možeš brzinski našminkati. Predlažemo sljedeće: Kvalitetna maskara, korektor, rumenilo i balzam za une u boji. To je sve što ti treba, vjeruj nam.


5) Pripremi doručak večer prije - Neki doručci nisu izvedivi dan prije, ali ih barem možeš isplanirati. Ako ništa, predlažemo voćnu salatu koju ćeš staviti u hladnjak ili chia pudinge koji se ionako namaču tijekom noći. Zdravo i fino! 

Et voila, gotova si! Koliko si vremena danas uštedjela?

Photo: imdb

Komentari 0