Life&style

5 last minute Halloween kostima koji te neće koštati ni kune

  • Nisi sigurna bi li se trebala "srediti" za Noć vještica, a ne da ti se ni trošiti
  • Ove kostime možeš "skrpati" s onim što imaš kod kuće...
  • Mašta je ipak najpoželjniji alat u uređivanju za Halloween

Do sada si bila uvjerena da se ne želiš maskirati za "najstrašniju" noć u godini jer je ova godina ionako dovoljno strašna sama po sebi? Ili jednostavno nisi stigla pronaći kostim pa ti se ništa ne da? Ne brini, ako si u potrazi za nečim maštovitim, imamo nekoliko odličnih ideja! Ono što je najbolje kod njih je to što su sve "homemade". Drugim riječima, sigurne smo da imaš kod kuće sve spremno da se pretvoriš u nekoga drugoga sutra navečer

U nastavku ti donosimo nekoliko inspirativnih fotografija, ali zapamti - kada su maske u pitanju, sve je dopušteno, a mašta je najpoželjniji alat!

Možda vas zanima Treba li braniti slavljenje Noći vještica u Hrvatskoj? Rubrika Život Život

Obitelj Adams

Kada nemaš ideju, uvijek se možeš pretvoriti u nekoga iz obitelji Adams, a jedan od odličnih izbora svakako je Wednesday Addams. Za ovu transformaciju dovoljno je svezati kosu u dvije pletenice, nanijeti najsvjetliji puder, a oči i usne naglasiti crnom bojom. I, naravno, odjenuti crnu haljinu (a ispod nje nešto s bijelim ovratnikom).

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Audrey Hepburn

Da bi na jednu noć postala ova bezvremenska diva, potrebna ti je mala crna haljina i biseri. Kosu obavezno podigni u punđu. Dobar modni dodatak svakako su i crne svilene rukavice, no nisu neophodne ako ih nemaš pri ruci. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Frida Kahlo

Za razliku od Audrey Hepburn, koja je ostala upamćena po umjerenom i elegantnom stilu, Fridu Kahlo pamtimo kao ženu s puno boja. Ono što je kod nje posebno karakteristično su spojene obrve i puno cvijeća - bilo na odjeći ili na kosi. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Jednostavni make-up

Ako, pak, želiš nešto jednostavnije, uz klasični make-up možeš si nacrtati nekoliko detalja na licu crnom olovkom za oči i crnim sjenilom. Stajling i frizura mogu biti prema tvom izboru! Uz ovakav makeup ionako više nisu tako važni!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Jaki make-up

Možda želiš malo više naglasiti "Halloween" make-up pa si slobodno daj oduška. Uz crno sjenilo i olovku za oči, možeš odlično iskoristiti i crveni ruž. Kako smo već rekle, sve je na tebi. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Kako pravilno izdubiti bundevu za Noć vještica Rubrika Life&style Life&style

Maštovite odjevne kombinacije

I na kraju, naravno, odjeća. Nas je u potpunosti osvojila ova obična bijela majica s genijalnim natpisom - "Greška! Kostim nije pronađen!". A možeš se maskirati i, primjerice, u kućanicu ubojicu. Sve što ti treba za taj kostim su haljina i "krvava" pregača. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0