Life&style

5 filmova koje ćemo gledati ovog ljeta

Kad je u pitanju kvalitetni filmski sadržaj, ljeto pred nama neće nas ostaviti razočaranima! Ovih pet filmova jednostavno ne možemo dočekati!

Što ti je najdraže? Bijeg od vrućina u klimatizirano kino, dobar film iz udobnosti vlastitog doma ili kino na otvorenom? Kako god bilo ovog nas ljeta čeka uzbudljiv filmski repertuar. Od sjajnih drama, napetih krimića pa do urbenesnih komedija svatko će pronaći nešto za sebe. Mi smo izdvojili pet filmova kojih ne bi smjeli propustiti!

Dunkirk

Novo remek-djelo proslavljenog Christophera Nolana poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, kralj, špijun i Spectre. Mi jedva čekamo!

Wakefield

Briljantna adaptacija E.L. Doctorowa s genijalnim Bryanom Cranstonom u glavnoj ulozi. Ova psihološka drama pokazat će nam da nismo jedini koji nekad poželimo jednostavno otići nekamo na samo i tamo ostati.

Kingsman: Zlatni Krug

Nakon velikog uspjeha filma Kingsman: Tajna služba iz 2015. godine stiže nastavak s Taron Egertonom i Colinom Firthom u glavnim ulogama, a pridružit će im se i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

Luda djevojačka

U ovoj fantastičnoj komediji pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Da bi saznala kako će se cure izvući iz ove situacije moraš pogledati film!

Čuvaj me s leđa

Genijalna akcijska komedija u kojoj glavne uloge imaju Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds. Jackson je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent Renolds ima zadatak štititi ga. Naravno da baš ništa ne krene po planu!

Photo: imdb

Komentari 0