Life&style

4 sitnice kojima ćeš uljepšati svoj dom

Gotovo brzo kao u modi, mijenjaju se i trendovi unutarnjeg dizajna. Mnogo ovisi o ukusu i mogućnosti, ali od svakog se trenda može ponešto uzeti i uvrstiti i vlastiti životni prostor

Trendovi dolaze i prolaze. Ovi novi trendovi u tvoj će dom unijeti dašak topline i modernosti. Inspiriraj se uz slike koje slijede, možda ti nešto zapne za oko, a i sasvim male promjene mogu načiniti veliku razliku u interijeru. 

1. Terakota

„Topli“ materijali poput terakota pločica će zamijeniti trenutačno masovno popularne hladne i bijele tonove. Neće se upotrebljavati kao podne keramičke pločice, kao u osamdesetima, nego kao zanimljiv detalj na zidu ili na primjer u kupaonici ili oko kamina. Sviđa nam se već sada!

 

 

2. Pluto 

Pluto kao materijal doživljava svoj megapovratak! Ne samo da unosi toplinu i teksturu u tvoj dom te izgleda moderno, nego je i idealna izolacija za buku. Gdje možemo vidjeti pluto: kao bazu za stolić za kavu u kombinaciji s kamenom površinom ili čak kao cijeli zid u kućnom uredu. Jednostavno i lijepo!

 

 

I need a #corkwall #study #homeoffice #workspace

Objavu dijeli DOOR FOUR (@doorfour)

 

3. Zeleno

Zelena je boja godine! Tamnozelene nijanse su novi must-have i zamjenjuju morskoplave nijanse. Sofa ili jastuci u baršunasto zelenoj nijansi ili neke druge manje stvari unose toplinu u tvoj interijer. 

 

 

4. Slova i brojke

Totalno cool ukrasi su slova u skandinavskom stilu, pogotovo ako su ručno izrađena! To nije teško, a i uljepšava svaku sobu. 

 

 

Photo: Instagram

Komentari 0