Life&style

35 godina iskustva sa 100% prirodnom njegom kože

S jamstvom kvalitete talijanskog Instituta za botaniku L'Angelica u hrvatske su drogerije stigli istoimeni proizvodi za njegu zubi i tijela. Nastali spajanjem tradicionalnih iskustava i znanja o biljkama sa suvremenim znanstvenim istraživanjima, L'Angelica kozmetika sadrži pregršt visokokvalitetnih, dragocjenih biljnih ekstrakata.

Na policama dm i Bipa prodavaonica možete od sada naći prirodne L'Angelica proizvode za njegu usne šupljine, ali i njegu cijeloga tijela.
Oduševit će vas prirodna njega kose – šamponi i regeneratori, kao i nježni gelovi za kupke i tuširanje obogaćeni biljnim ekstraktima te paste za prirodnu higijenu usne šupljine i potpunu zaštitu zubi. L'Angelica proizvodi sadrže sve što je potrebno za svakodnevnu njegu, a svaki oduševljava svojim mirisom i bogatom teksturom. Nježna formula obogaćena ekstraktima bilja iz ekološkog uzgoja koži pruža hidrataciju i neodoljivu mekoću. L'Angelica proizvodi ne sadrže parabene, petrolate, silikone i GMO.
Talijanski L'Angelica institut za botaniku njeguje već 35 godina tradiciju razvoja prirodnih kozmetičkih proizvoda spajajući tradicionalna iskustva i znanja o biljkama s najnaprednijim znanstvenim istraživanjima. Tako su nastali L'Angelica  kozmetički proizvodi s dragocjenim prirodnim ekstraktima koji su namijenjeni higijeni usne šupljine, ali i njezi cijeloga tijela. L'Angelica kozmetika osmišljena je kako bi koži pružila najbolju njegu na prirodan, neagresivan način.

100% PRIRODNE ZUBNE PASTE S BILJNIM EKSTRAKTIMA
L'Angelica zubne paste su prirodne, a zahvaljujući blagotvornim sastojcima svakodnevna higijena usne šupljine je ugodna, ali i besprijekorno učinkovita.

 | Autor: arhiva arhiva

Total Protection zubna pasta sadrži aloe veru, timijan, kadulju i bosiljak koji daju neodoljiv osjećaj svježine i pružaju zaštitu zubima i desnima.

 | Autor: arhiva arhiva

Zubna pasta Sensitive sadrži prirodne sastojke, poput goji bobica i ginsenga snažnog protuupalnog djelovanja, a namijenjena je osobama s osjetljivim zubima.

 | Autor: arhiva arhiva

Natural Whitening djeluje na bjelinu zubi kompleksom eukaliptusa, kadulje i mente, a Tea Tree pasta s uljem čajevca svojim antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima pouzdano čuva zdravlje usne šupljine.

 | Autor: arhiva arhiva

Cijena biljnih zubnih pasti je 19,90 kn.

BIO LINIJA ZA NJEGU KOSE I KOŽE
L'Angelica Botanics Natural Sensation ekološka je linija bez parabena, petrolatuma, silikona i GMO-a za njegu kose. Šampon s matičnom mliječi i bademom idealan je za sve tipove kose, a zbog blage, prirodne formule pogodan je za svakodnevnu uporabu. Kosa postaje glatka i meka, a vraća joj se iz izgubljeni sjaj.

 | Autor: arhiva arhiva Regenerator je obogaćen blagotvornim uljima te ekstraktima badema i matične mliječi iz eko uzgoja koji daju poseban sjaj. Namijenjen je normalnoj kosi jer omogućava lakše raščešljavanje te je ostavlja svilenkastom i mirisnom.

 | Autor: arhiva arhiva Dostupni su još i šampon protiv peruti s koprivom i glogom, i šampon za masnu kosu s bijelim grožđem i cvijetom limete.

 | Autor: arhiva arhiva Cijena šampona i regenaratora je 24,90 kn.

 | Autor: arhiva arhiva

Za svakodnevne mirisne kupke ili opuštajuće tuširanje tu je L'Angelica BIO kupka s obnavljajućim hibiskusom i cvijetom naranče, kao i gel s toplim i umirujućim notama lavande i vanilije.

 | Autor: arhiva arhiva

Cijena bio gela i kupke je 24,90 kn.

OFFICINALIS – PRIRODNA LINIJA PROIZVODA ZA NJEGU TIJELA
Officinalis linija posebna je po tome što sadrži 100% prirodne ekstrakte mediteranskog bilja za svakodnevnu, kvalitetnu njegu kože.

 | Autor: arhiva arhiva Na policama drogerija dostupne su kupke i gelovi za tuširanje Velvet Sensation s pamukom i bijelim mošusom, Refreshing s aloe verom, Nourishing s uljem makadamije i Emollient s ekstraktom zobi.

 | Autor: arhiva arhiva  Cijena Officinalis gelova za tuširanje je 19,90 kn.

 

 

Photo: arhiva

Komentari 0