Life&style

3 predobre teen serije koje planiramo 'bingeati' na godišnjem odmoru

  • Ljeto i godišnji odmori skoro su tu što znači da ćemo imati više vremena za 'bingeanje' omiljenih serija
  • A posebno volimo lijeno uživati u 'guilty pleasure' serijama koje često nalazimo među naslovima teen serija 
  • Proučili smo trenutačno ponudu i odabrali: evo koje tri jedva čekamo pogledati!

Ekstenzivno gledanje serija ljeti ostalo nam je kao navika još iz doba kada smo bili djeca i išli na školske praznike pa bi nam mama dozvolila malo više sati "screen timea". A iako danas nešto stariji još uvijek volimo pogledati kvalitetnu teen seriju i pročitati dobru knjigu o odrastanju. U ove tri serije sigurno ćemo uživati na godišnjem.

Stranger Things

Da, znamo da su prve epizode već koji tjedan na Netflixu, ali ipak čekamo godišnji kako bi si dozvolili jedan kvalitetan binge u komadu bez osjećaja krivice. Krajem svibnja izašao je prvi dio četvrte sezone, a preostale 2 epizode stižu 1. srpnja što i je glavni razlog zašto odgađamo s gledanjem jer mrzimo čekati na nove epizode, a znamo koliko su epizode Stranger Thingsa napete, posebice pri kraju!

The Outsiders 

The Outsiders prva je bilingvalna teen serija u našoj regiji u produkciji JoomBoosa. Ona prati glavnog lika Noaha koji, zbog majčinog posla, iz Londona dolazi u Hrvatsku i u školi se susreće s mnogim ljudima koji će njegov život promijeniti iz temelja. Pogledali smo trailer i oduševili se produkcijom, mladim glumačkim nadama i radnjom - sve skupa nas podsjeća na odlične teen serije poput Sex Education ili teen klasik iz 90ih Moj takozvani život. Serija ima ukupno 8 epizoda koje će na YouTube kanalu JoomBoos izlaziti svaki četvrtak u 12 sati, počevši od 16. lipnja, to jest sutra.

Riverdale

O popularnosti ove serije koju također možemo gledati na Netflixu dovoljno govori činjenica što je trenutno u šestoj sezoni, a već je najavljena i sedma sezona koja bi trebala biti finalna. Jedva čekamo gledati nove epizode ove serija bazirane na kultnom američkom stripu  nazvanom po naslovnom junaku Archieju. Doza intrige, doza tračeva, doza seksa i doza misterije su do sada bile recept za uspjeh ove serije, a vjerujemo da će se tako nastaviti i u ovoj sezoni.

Koji je tvoj guilty pleasure teen favorit?

Photo: Screenshot

Komentari 0