Life&style

2+1 gratis na poklon pakete i igračke: Kupite super poklone, izbjegnite gužvu i uštedite!

Za sve vas koji dvojite oko poklona kojima ćete obradovati najmilije i uz to želite uštedjeti, stiže rješenje iz dm-a. U dm-u su baš za vas pripremili brojne poklon pakete i igračke koje od 20. do 22. studenog u dm-u možete naći u sklopu aktivnosti 2+1 gratis. Poklon paketi i igračke mogu se kombinirati, a dm vam poklanja najpovoljniji od tri proizvoda koja odaberete u njihovim prodavaonicama.

Za one koji cijene osviješten odabir

Poklon paketi dm marke alverde kriju prirodne proizvode i idealan su poklon za one koji biraju ekološke i prirodne alternative. Možete odabrati alverde set za njegu tijela, set za njegu ruku ili pak set maslaca za tijelo. A možete odabrati i sva tri, a dm će vam najpovoljniji pokloniti.

Za prave ljubiteljice proizvoda Balea

Mirisna raskoš i razigrana njega kriju se u poklon paketima dm-ove omiljene marke Balea. U prekrasnom pakiranju nježnih boja poklon paketa Balea Carelove možete pronaći još nježniju njegu. Set sadrži losion za tijelo, masku za ruke i mlijeko za tuširanje profinjenog mirisa ruže. Uz limitirano izdanje Balea seta gelova za tuširanje koji sadrži gelove Stay Magical, Winter´s Charm, Let It Snow i Magic Time, dragoj osobi poklonit ćete super njegu i kutiju punu mirisne zimske čarolije.

Za muškarce – golobrade i bradate

Ako tražite poklon paket za prijatelja, brata, tatu ili supruga kojem je brada glavni modni dodatak, idealan poklon je paket za njegu brade Balea Men. Sadrži sve što je potrebno za njegu brade, pjenu za brijanje, pomadu za bradu te ulje za bradu. Naravno, dm ima poklon za svakog, pa tako muškarcima koji vole glatku kožu lica pod bor možete staviti poklon paket Gillette Fusion5.

Za veseli svijet mališana

Igračke potiču dječju maštu i kreativnost, unaprjeđuju njihovu motoriku i čine njihov, a i naš svijet veselijim. Zato je dm u pogodnost 2+1 gratis uključio i igračke za sve klince i klinceze. Od Psića sveznalice do sklopivog prijenosnog pješčanika s kinetičkim pijeskom, u dm-u možete pronaći edukativne i kreativne igračke koje će zaposliti male prstiće i glavice.  

Sve što je potrebno kako biste iskoristili ovu pogodnost jest u prodavaonici dm-a odabrati kombinaciju tri proizvoda koja želite kupiti i donijeti ih na blagajnu, a dm će vam najpovoljniji pokloniti. Ponuda se ne odnosi na Remington uređaje, a u promociju su uključeni poklon-paketi i igračke. Za više informacija pratite dm na Instagramu i Facebooku ili posjetite internetsku stranicu dm-a www.dm.hr/.

Photo: dm.hr