Life&style

15 stvari koje bi trebala izbaciti iz ormara svog muškaraca

Ako otvoriš ormar svog dečka/muža/brata i pronađeš bilo koju od ovih 15 stvari, dajemo ti službeno dopuštenje da ih odmah spališ...

Neki komadi se jednostavno ne bi trebali nalaziti u muškom ormaru. Nikada. Ni pod kojim izgovorom. Ili su jednostavno postali demode ili nikad niti nisu bili moderni. U svakom slučaju, nemamo pojma zašto ih muškarci još uvijek čuvaju u svojim ormarima. Koliko god volimo svoje muškarce, također znamo da s vremena na vrijeme, mogu biti malo modno zakinuti. Bilo koja od nas, koja se ikad viđala s muškarcem koji je iz nekog razloga smatrao prihvatljivim nositi japanke u javnosti (dalje od plaže), razumjet će o čemu pričamo. Dragi dečki, ne tražimo od vas puno, samo da više nikad ni u ludilu ne pomislite na ovih 15 modnih komada... Može?

1. Cargo kratke hlače 

To su one svim ženama mrske muške hlače ogromnih džepova - i komad koji prvi leti van. Cargo hlače moraju nestati! 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

2. Puloverić

Steve Urkel. Chandler Bing. Što još reći? To je onaj pulover koji izgleda kao da ga je baka ručno plela i poklonila mu ga za 12. rođendan, a on se ne želi odvojiti od njega. 

3. Prsluk koji glumi blejzer

Zašto? Ali zašto? Osim ako nije dio trodijelnog odijela nema razloga da ovo muškarac stavi na sebe.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

4. Remen sa zakovicama 

Da, možda je i prolazio u onoj rokerskoj, tinejdžerskoj fazi, ali danas zaista više nema smisla. Uz što se ovo točno nosi? Na koje hlače? Iz kojeg razloga?

 | Autor: ASOS ASOS

5. Široka kravata

Čine muškarce starijima nego što jesu i nevjerojatno su DÉMODÉ. Danas se ipak nose uže, modernije i elegantnije kravate. 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Možda vas zanima 14 stvari koje muškarca čine neprivlačnim Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Četvrtaste cipele

I još kad dolaze u varijanti one sjajne, polu-lakirane kože. Jaooooo!

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

7. Torbica oko struka 

Ovo se jednostavno nikada ne smije dogoditi. Jedina torba koju muškarac treba i može nositi jest poslovna torba (aka torba za laptop) ili trendi ruksak!

 | Autor: Instagram Instagram

8. Japanke

Muškarac koji drži do sebe se nikad ne bi u javnosti pojavio u japankama. Postoje samo dva mjesta na kojima je ova obuća dozvoljena: na plaži i po doma.

9. Biciklističke hlačice

Kao da tajice u teretani već nisu dovoljno loše. Biciklističke hlačice su apsolutni no-no. Zapravo, ponekad se pitamo - je oni namjerno žele da im vidimo baš SVE kroz hlačice ili?!

10.  Muscle-tee

To je ona majica čiji su rukavi jako nisko rezani. Toliko nisko da nekima vidimo i pola trbuha kroz majicu. Ok, shvatile smo, zgodan si i ponosan na to, ali ova majica ti je baš jako ružna.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

11. Loše krojeno odijelo

Postoji nešto jako tužno na muškarcu u loše krojenom odjelu. Odijelo treba imati pravilan, odgovarajući kroj uz tijelo i učiniti muškarca privlačnijim nego ikad. Vjeruj, isplati se uložiti u njega! 

12. Ogrlica

Osim ako mu prezime nije Depp ili Beckham, ne treba nositi ogrlice nikakve vrste. A najgora vrsta na svijetu su one ogrlice od perlica ili drvenih kuglica. Gdje.se.to.kupuje?

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

13. Traperice koje vise 

Vjerojatno ne postoji ništa gore nego traperice koje toliko vise da mu izviruju gaće. Čak je i Kanye shvatio da ovo nikako nije dobar look...Savjet za dečke: dobrim trapericama pola posla je obavljeno!

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

14. Šal 

Jako je teško da muškarac uopće isfura šal, iako generalno nemamo ništa protiv ovog komada. Problem nastaje kada iz nekog nama neobjašnjivog razloga imaju potrebu zataknuti šal u majicu ili kaput ala Ćiro. Ne, ne, ovo ne prihvaćamo...

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

15. Prsten na malom prstu

Samo narko-bossovima i mafijašima ovo prolazi. Ako je tvoj dečko jedno od ovo dvoje, imaš i veće probleme od lošeg izbora nakita...

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

 

Photo: None

Komentari 0