Life&style

15 božićnih poklona sa stilom

Stiglo nam je božićno vrijeme, a kao i svake godine, ostali ste iznenađeni i ne znate što pokloniti vašim najmilijima. Želite im darovati nešto novo,  što im još niste poklonili, da se obraduju, da im se svidi, da se vaš dar istakne, da bude baš cool... U nadi da pronađete nešto što bi svakog od njih razveselilo na poseban način, vjerojatno ste već zavirili u ponudu džempera, šalova, rukavica, kozmetike, parfema... ali to ste već sve poklanjali prošlih godina. 

Ove godine darujte sa stilom, a u tome će vam pomoći Prima. Svi mi želimo malo utopliti, urediti i dekorirati dom, posebno za Božić. Zašto ne biste vašoj svekrvi, šogorici ili najboljoj prijateljici ovog Božića poklonili sitnicu za dom - uživat će u toplini svoga doma, koji će ovog Božića zasjati novim sjajem. Donosimo vam 15 prijedloga unikatnih božićnih poklona iz Prima asortimana – dekoracije za dom nizozemskog brenda COCO maison:

 | Autor: Ukrasni jastučić Svenja, vaza Isabel, ukrasni jastučić Lucy, tegla za cvijeće Khloe, ukrasni jastučić zemljane boje (uskoro dostupan na web shopu), vaza sa zlatnim detaljem (uskoro dostupna na web shopu), ukrasni svijećnjak Anna - sve dostupno u Prima trgovinama

 | Autor: Dekoracija Baboushka (3 komada), ukrasna zdjela Ginko, držač za knjige Dachsund, ukrasna posuda Taylor, ukrasna posuda Nisha, ukrasni svijećnjak Hand, ukrasna zdjela Vicky, stolna svjetiljka Skylar - sve dostupno u Prima trgovinama

COCO maison, nizozemski je brand dekoracija za dom dostupan ekskluzivno u Prima salonima i na webshopu. Kolekcija COCO maison obuhvaća dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj te smo sigurni da ćete pronaći nešto originalno ovog Božića. COCO maison kolekciju potražite u jednom od 30 vama najbližih Prima salona ili putem webshopa i neka blagdansko darivanje započne, sa stilom!

Photo: Prima namještaj