Life&style

13 nepotrebnih operacija – majka je izmišljala bolesti sinu!

Doista nevjerojatna priča: danas 8-godišnji sin jedne Amerikanke morao je otići 323 puta kod liječnika – jer je njegova majka izmišljala razne bolesti

Naime, tvrdila je, između ostaloga, kako siroti dječak iz Teksasa ima rak u zadnjem stadiju! „NBC5“ izvijestio je o tom slučaju. 

Majka je izmislila brojne bolesti 

Nevjerojatno je da je tijekom nekoliko godina majka izmišljala bezbrojne bolesti – i nevjerojatno je što je sve mališan morao prolaziti. Već osam dana nakon rođenja djeteta, 34-godišnja majka počela je lagati o zdravstvenom stanju svog sina. U početku se to činilo bezazleno, međutim nije bilo baš tako. Izmislila je da je alergičan na mlijeko. Navodno je svaki puta povratio kad je popio mlijeko – otac je već tada proturječio te pobijao njene tvrdnje. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Dobila je skrbništvo – lažima 

No nakon te prve laži majka je počela sve izmišljati sve ozbiljnije i ozbiljnije stvari. Kad je dječak imao 10 mjeseci, išla je pred sud kako bi se utvrdilo skrbništvo. Tamo je donijela dijete – koje je navodno imalo problema s hranjenjem – pa ga je hranila s pomoću sonde. Osim toga, tvrdila je da dijete nikad nije hodalo. Otac je svim sredstvima pokušao pobiti njene tvrdnje, ali nije uspio. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Sakupljala je novac za operacije 

Onda je situacija postala još neshvatljivija. Majka je putem Interneta počela sakupljati financijsku pomoć za svog smrtno bolesnog sina. Na prevaru je sakupila nekoliko tisuća dolara – tvrdila je kako joj je novac potreban za hitne operacije kojima treba podvrgnuti mališana. Nažalost, nekima je doista i podvrgnut! 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Liječnici su počeli sumnjati 

Liječnici kojima su odlazili počeli su sumnjati u majku te su je prijavili socijalnoj službi – koja ama baš ništa nije poduzela. Nekoliko tjedana nakon toga 34-godišnjakinja odvela je sina opet u bolnicu – navodno je imao epileptične napadaje. Nakon nekoliko testova bilo je jasno da je s malenim sve u redu. Tada se umiješala policija. 

Možda vas zanima Pronašli su joj živog žohara u glavi! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Zašto su ga liječnici operirali? 

Naravno, sada se mnogi pitaju zašto su profesionalci, liječnici, operirali dječaka – premda mu ništa nije bilo. To je, nažalost, do danas ostalo neobjašnjeno. Navodno je majka vjerno opisivala simptome, a čim su liječnici i malo posumnjali – odmah je promijenila bolnicu. 

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0