Life&style
12 lijepih uspomena za 12 novih mjeseci – brzo i jednostavno kreirajte Foto kalendar s vašim najdražim fotografijama 12 lijepih uspomena za 12 novih mjeseci – brzo i jednostavno kreirajte Foto kalendar s vašim najdražim fotografijama 12 lijepih uspomena za 12 novih mjeseci – brzo i jednostavno kreirajte Foto kalendar s vašim najdražim fotografijama 12 lijepih uspomena za 12 novih mjeseci – brzo i jednostavno kreirajte Foto kalendar s vašim najdražim fotografijama

12 lijepih uspomena za 12 novih mjeseci – brzo i jednostavno kreirajte Foto kalendar s vašim najdražim fotografijama

Možda se sada čini da je rano razmišljati o božićnim poklonima, ali malo je ostalo do početka adventa i uzbuđenja zbog nadolazećih božićnih praznika pa valja razmišljati na vrijeme. Pogotovo ako ove godine svojim najmilijima želimo pokloniti nešto doista posebno.

A nema ništa posebnije i originalnije od zajedničkih uspomena, dragih ljudi na fotografijama, lijepih motiva koji vas vežu i svega onoga što fotografije mogu prikazati, a znamo da mogu mnogo toga.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Ove godine se spremite na vrijeme, i svoj poklon izradite online, brzo i jednostavno pomoću dm foto usluge. Možete birati među raznim vrstama kalendara (zidni i stolni) , planera i rokovnika s vašim fotografijama, a uz kalendare možete odabrati i ukrasno pakiranje. Ovo, ne samo da će iznenaditi osobu kojoj poklanjate, već će probuditi i najljepše emocije i to će trajati tijekom cijele godine.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Osim na dm foto stranici, svoje proizvode možete izraditi pomoću dm foto programa ili mobilne aplikacije. Potrebno Vam je minimalno 12 fotografije (kažemo minimalno jer na jednu stranicu možete staviti i više fotografija) plus fotografija/e za naslovnicu kalendara.

Osim vrste i formata možete birati i među raznim vrstama papira, rasporedima i predlošcima dizajna, a možete odabrati i elegantni A2 format u pozlaćenom izdanju.

 | Autor: dm.hr dm.hr

U studenom dm vam poklanja i slatku pogodnost na fotokalendare pa na sve online narudžbe CEWE Fotokalendara iznosa iznad 100,00 kn ostvarujete 20,00 kn popusta unosom koda CEWEKALENDAR. Razlog više da odmah kreirate kalendar s vašim fotografijama za sebe ili za poklon. Uživajte u kreiranju!

 

Photo: dm.hr