Life&style
Emma Watson

11 stvari koje Emma Watson uvijek ima u torbi kada putuje. Džin je jedna od njih. Karte za tarot druga

  • Ženska torba uvijek je bila misterij za pripadnike muškog spola, koji često u nevjerici promatraju što se sve unutra može pronaći
  • Glumica Emma Watson puno putuje zbog svog posla, a sadržaj njene torbice doista je, blago rečeno, zanimljiv
  • Osim šminke i spreja za nos, u njezinoj ručnoj prtljazi nalaze se i doista neočekivane stvari 

Pogled u torbicu može puno otkriti o njenoj vlasnici. Glumica Emma Watson nedavno je u jednom intervjuu otkrila što sve nosi u svojoj torbici, odnosno, u njenom slučaju u ruksaku. Već s deset godina bila je u javnosti kroz ulogu Hermione Granger u filmovima 'Harry Potter', a danas se, uz glumu, između ostalog zalaže za ženska i ljudska prava. Britanka puno putuje između SAD-a i Londona i svoj život uglavnom drži u privatnosti. Otkrit ćemo ti koje se sve 'čudne' stvari nalaze u Emminoj ručnoj prtljazi na putovanju.

1. Domaći džin Emme Watson

Uz riječi: „Nikada ne znate kada vam može zatrebati koja čašica pića“, Emma Watson sa smiješkom stavlja punu bocu džina na stol. Glumica je ove godine, zajedno s bratom Alexom Watsonom, lansirala džin zvučnog imena 'Renais', prema francuskoj riječi za 'ponovno rođenje'. Uzgoj grožđa u Chablisu u regiji Burgundija ima dugu tradiciju u obitelji Watson. Za svoj džin Emma i Alex, koji su oboje rođeni u Parizu, koriste prešanu kožicu grožđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renais (@renaisspirits)

2. Putovnica s uređajem za praćenje

Glumičina putovnica je u svijetloplavoj kožnoj torbici. „Da je ne izgubim“, objašnjava. Na omotu su finim zlatnim slovima utisnuti njezini inicijali i srce. 'AirTag' na unutarnjoj strani plavog omota pruža dodatnu zaštitu od gubitka. Emma je mali uređaj za praćenje dobila na dar od prijatelja tako da 'doista ne može izgubiti' putovnicu.

3. Retro slušalice

„Ne mogu koristiti AirPods. Nikada ne možeš pronaći drugi AirPod, stvarno je muka“, šali se glumica i iz ruksaka vadi svoje 'old school' slušalice s kablovima. Kako se kabel ne bi zapetljao, slušalice drži uredno zamotane u torbi.

Meryl Streep Možda vas zanima 5 navika Meryl Streep zbog kojih slavna glumica izgleda fantastično i u sedamdesetima Rubrika Life&style Life&style

4. Posebni štapići za nos

Emma Watson ima puno toga za borbu protiv prehlade. Osim sprejeva za nos s uljem origana i raznim eteričnim uljima, njezino najnovije otkriće je 'Zicam', homeopatski štapići za nos koji su namijenjeni prevenciji simptoma prehlade i skraćivanju prehlade. Ima dva pakiranja u ruksaku i, namignuvši, objašnjava: „Makar je placebo učinak, kod mene djeluje.“

5. Olovka za pjegice

Emma je poznata po svom prirodnom izgledu sa svijetlosmeđom valovitom kosom i pjegicama. Unatoč tome, u njezinoj kozmetičkoj torbici od samta oker-smeđe boje nalazi se i 'olovka za pjege', njezin beauty trik. Zimi, kad pjegice izblijede jednostavno koristi olovku da ih opet istakne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

6. Tubing maskara

Još jedna od beauty tajni glumice je takozvana 'tubing maskara'. Godinama nosi maskaru koja se poput male cjevčice nježno obavija oko trepavica i može se isprati vrućom vodom. Emma otkriva da, premda se zbog paparazza uređuje i za odlazak na aerodrom, skida šminku čim uđe u zrakoplov.

7. Satenska maska za spavanje

Oduševljena je vojom tamnoplavom satenskom maskom za spavanje: „Mogu spavati s njom bilo gdje. U osnovi me možete položiti na pod i mogla bih spavati s ovom maskom.“ Već je zarazila svoju obitelj i prijatelje svojom opsesijom. „To je kult“, šali se.

8. Knjiga poezije

Glumica, inače prvostupnica engleske književnosti, također ne propušta nešto za čitanje. Iz ruksaka vadi zbirku poezije 'Ljubavna pjesma J. Alfreda Prufrocka' T.S. Eliota. Lijepi primjerak s tamnoplavim omotom dobila je od Stephena Chboskyja, redatelja filma 'Charlijev svijet', kada je diplomirala na Sveučilištu Brown u Sjedinjenim Državama. „Nadahnjuješ me svaki dan“, napisao joj je redatelj i scenarist u posveti punoj ljubavi na prvoj stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

9. Velika boca vode

Emma Watson također zna da je važno piti dovoljno vode, osobito kada se putuje. Njezina crna bočica ima posebnu vrijednost za 'UN Women' ambasadoricu jer ima otisak kampanje 'HeForShe'. Godine 2014. Emma je održala govor za UN-ovu kampanju za globalnu jednakost muškaraca i žena.

10. Notes

„Ovo je moj svakodnevni ritual“, ponosno objašnjava glumica i pokazuje svoj ispisani notes. Svaki dan u svijetloplavi notes zapiše tri stvari od prethodnog dana u kojima je uživala, tri situacije u kojima je ona ili netko drugi bio ljubazan i tri stvari koje je sama dobro napravila. Kada bi morala izabrati samo dvije stvari iz ruksaka, odabrala bi putovnicu i bilježnicu, objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

11. Tarot karte

Iznenađujući hobi 33-godišnjakinje je čitanje tarot karata. Ima različite špilove karata i svaki dan pokušava izvući jednu tarot kartu i protumačiti si njeno značenje. 

Možda vas zanima Zbog društvenih mreža Sophie Turner razvila je poremećaj prehrane. Terapeutkinja živi s njom i pazi da jede... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slatkica