Life&style

10 višekratnih boca za vodu zbog kojih ćemo s guštom piti više vode dnevno

  • Vjerojatno si puno puta čula i znaš (ali nije na odmet ponoviti) koliko je važna svakodnevna hidratacija, a osobito u vrućim ljetnim danima 
  • Kako bi uvijek imala vodu (ili omiljeni ljetni napitak) pri ruci, idealno rješenje je višekratna boca za vodu 
  • Pogledaj boce za vodu koje preporučuju stručnjaci - prilično smo sigurni da će jedna od njih biti tvoj novi favorit

Poput velikih torbi i jeftinih sunčanih naočala, boce za vodu za višekratnu upotrebu nakupljaju se u našim domovima, a da to ni ne primijetimo. Onda jednog dana otvoriš kuhinjski ormarić i shvatiš da imaš desetak boca za vodu, svaka malo drugačija od druge, ali nijednu ne smatraš najdražom. Možda će ti se činiti nerazumnim kupiti novu bocu iako ti se sviđa i koju bi željela koristiti svaki dan, ali nije. Naime, kada imaš omiljenu, bocu koju možeš nazvati svojom, doista ćeš je koristiti i bit ćeš jako sretna što si je nabavila.

Višekratne boce za vodu | Autor: Foto: Amazon, Višekratne boce za vodu

Ovih 10 boca testirali su stručnjaci te otkrili da doista dobro funkcioniraju u različitim okolnostima i za različite stilove života. Međutim, jedna stvar im je zajednička - rade izvrstan posao u održavanju hidratacije i pomažu ti da piješ dovoljno vode svaki dan. Pogledaj ove višekratne boce za vodu i vjerojatno ćeš pronaći svog favorita… 

Možda vas zanima Zaštita od sunca najvažniji je skincare korak: 7 odličnih hidratantnih krema sa SPF-om Rubrika Beauty Beauty

Stanley IceFlow Tumbler

Ova boca za vodu za višekratnu upotrebu ima impresivnih 890 ml i dolazi u širokoj paleti boja. Vakuumska izolacija s dvostrukom stijenkom održava piće hladnim tijekom cijelog dana, a ugrađeni preklopni izljev za pijenje omogućuje brzo zatvaranje vrha boce kako bi se spriječilo prolijevanje. Izvrsna je i za nošenje kad si u pokretu zahvaljujući jednostavnoj ručki i dizajnu. Cijena: 28,78 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Sklopiva boca za vodu

Jedna neugodna stvar kod većine boca s vodom je to što ih moraš nositi uokolo prazne kada završiš s pijenjem iz njih te zauzimaju mjesto u tvojoj torbi. Kako bi riješila taj problem, nabavi ovu sklopivu bocu za vodu za višekratnu upotrebu. Izrađena je od izdržljivog silikona i spušta se do otprilike jedne trećine svoje pune visine. Također ima remen koji ti omogućuje da je objesiš na vanjsku stranu torbe kada imaš previše drugih stvari za nošenje. Cijena: 18,96 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Giotto motivacijska boca za vodu

Jedan od najučinkovitijih načina za postizanje dnevnih ciljeva vode je korištenje podsjetnika, a to je upravo ono što radi ova motivacijska boca za vodu. Pokraj mjernih linija nalaze se kratke bilješke koje će ti pomoći da popiješ cijelu bočicu tijekom dana. Vidjeti stvari poput 'ne odustaj' i 'još malo' dobra su motivacija. Cijena: 17,10 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Hydros boca za filtriranu vodu

Ako više voliš piti filtriranu vodu, ova boca za višekratnu upotrebu ima ugrađeni filter koji osigurava da ćeš bez obzira na izvor vode koji koristiš za punjenje – uredski vodovod, kućna slavina - biti zadovoljna okusom i čistoćom svog napitka. Filter radi brzo i lako se može zamijeniti kad god zatreba, a otvor na poklopcu olakšava uzimanje pića ili držanje zatvorenim bez brige da će se proliti.  Cijena: 23,18 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Owala FreeSip boca za vodu

Ponekad želiš popiti tek mali gutljaj vode, a ponekad si očajno žedna i hoćeš 'potegnuti' — ova genijalna boca za vodu daje ti obje mogućnosti pijenja. Prostor za piće ima otvore za manji i veći gutljaj, a poklopac se zatvara preko njih kako bi se spriječilo bilo kakvo curenje. Cijena: 26,60 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Stanley Quick Flip GO Bottle Charcoal

Ako želiš biti potpuno sigurna da iz tvoje boce vode nikada neće iscuriti ni kap, nabavi ovu Stanley bocu za vodu s preklopnim vrhom. Kad poklopac škljocne sigurno se učvrsti na mjestu, a ima i anatomski otvor za ugodno ispijanje. Osim toga, dvostruka izolacija održava pića hladnima do 12 sati, topla pića vrućima do osam sati, a ledena pića ledenima do 40 sati. Cijena: 21,86 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Porter boca za vodu sa širokim otvorom

Ako voliš dodavati kriške citrusa u svoju vodu kako bi joj dala bolji okus, boca za vodu Porter širokog grla je prava stvar za tebe. Ova izdržljiva staklena boca za vodu ima silikonski zaštitni omot koji se lako drži (dostupan u slatkim pastelnim bojama po tvom izboru), kao i navojni poklopac koji ne propušta curenje. Cijena: 27,85 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Soma staklena boca za vodu

Ova staklena i silikonska boca za vodu ima jednostavan dizajn koji uvijek izgleda sjajno i lako se održava. Napravljena je od stakla otpornog na razbijanje bez BPA i prekrivena lijepim silikonskim omotom. Također se može prati u perilici posuđa. Čep od bambusa također dodaje lijep prirodni element koji je često teško pronaći u višekratnim bocama za vodu. Cijena: 28,51 euro. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

The Quencher H2.0 Flowstate Tumbler

Ovo je daleko najpopularnija Stanleyeva boca za vodu i to s dobrim razlogom. Dostupna je u puno boja, uključuje izdržljivu slamku i ima otvor na poklopcu koji se može postaviti u tri različita položaja ovisno o tome kako želiš piti iz njega. Također ima praktičnu ručku i suženu bazu koja se uklapa u standardne držače za čaše. Tu je i doživotno jamstvo na koje se možeš osloniti ako dođe bilo kakvih problema. Cijena: 41,77 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

HidrateSpark STEEL Smart boca za vodu 

Umjesto da se pokušavaš sjetiti koliko si vode popila u danu ili koliko bi još željela popiti kako bi ispunila svoj dnevni cilj, nabavi ovu pametnu višekratnu bocu za vodu i dopusti joj da se pobrine za praćenje navedenog umjesto tebe. Ova boca ima malu napravu koja se pričvršćuje na dno i koja će svijetliti kako bi te podsjetila kada trebaš popiti malo vode da bi došla do dnevnog cilja. Omogućuje ti i  postavljanje vlastitih ciljeva i izvrstan je način da znaš da ćeš uvijek biti hidrirana. Cijena: 66,52 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR/proizvođač

Možda vas zanima Hidratizirana koža, jači nokti, smanjeno opadanje kose... Što još kažu korisnici o CollagenTime proizvodima? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0