Life&style 17. lipnja 2018.

10 razloga zašto volimo svog tatu

Thinkstock.

On je glava obitelji, on je naš uzor, a znanstveno je dokazano da u partneru tražimo njemu sličnoga – on je naš otac! Drage tate, sretan vam Očev dan!

Bio je junak našeg djetinjstva – i dan danas je to još uvijek! Tata je jednostavno najbolji i najveći! Donosimo 10 razloga zašto obožavamo naše očeve! 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

1. Za nas je najjači čovjek na svijetu… a za to ne treba imati mišiće poput Arnolda Schwarzeneggera ili znati borilačke vještine poput Jean-Claudea Van Dammea. 

2. Tate ne (pro)pitaju. Tate razumiju. Premda jako volimo i dugačke razgovore s majkom, ponekad nam njegovo prešutno kimanje ili smiješak znače više od tisuću riječi. 

3. On će za nas pogledom smlaviti svakog papka koji nam je slomio srce. (Znamo da bi ga najradije i izmlatio, ali pogled je sasvim dovoljan.)

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

4. U dječjem vrtiću bio je naš uzor, naš ideal muškarca iz snova. Danas nam otkriva što muškarci uistinu žele

5. Dok smo bile tinejdžerice smjele smo ukrasti njegove britvice i eksperimentirati. To smijemo (i ponekad radimo) i danas! 

6. On će bez pogovora za nas odglumiti taksista usred noći, potajno će nam dati novac i ponudit će da popravi sve što trebamo u našem stanu. Ukratko: tata će za nas napraviti jednostavno sve! 

7. On je naše najsnažnije rame za osloniti se. On je naša visoka stijena za vrijeme požara. 

8. On uvijek ima očinski savjet u rukavu. 

9. On voli našu mamu. A pošto je i mama najbolja, volimo ga zbog toga. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

10. Uz njega smijemo biti princeze. Osim toga – za njega ćemo uvijek ostati male djevojčice. 

Komentari 0