Life&style

10 naj, naj: Anđela Kulaš otkrila nam je svoje modne i beauty favorite, najdražu morsku destinaciju...

  • Influencerica Anđela Kulaš prava je it djevojka čije Instagram objave rado pratimo u potrazi za lifestyle i modnom inspiracijom
  • Anđelu često viđamo u high street, ali i dizajnerskim komadima koje često poželimo i sami, a mjesta koja ona posjeti, odmah stavljamo na svoju bucket listu
  • S obzirom na to da se na njenom profilu nalazi zaista puno zanimljivih outfita i preporuka, zanimalo nas je što su njeni favoriti, odnosno njenih 10 naj, naj
  • Pročitaj također:  Anđela Kulaš odlično je skinula stil supruge mafijaša, evo što nosi u odličnom proljetnom looku

Anđela Kulaš jedna je od onih influencerica čiji nam je Instagram profil među prvima kada želimo dobiti inspiraciju za trendi outfite te pokoje zanimljivo mjesto koje obavezno moramo (i želimo) posjetiti. Anđelin modni izričaj nam se posebno sviđa jer u svojim outfitima kombinira moderne, ali i bezvremenske te high street i dizajnerske komade koji su uglavnom u neutralnim tonovima s tek pokojim dodatkom boje. 

U moru zanimljivih komada koje je Anđela isfurala te mjesta koja je posjetila, teško nam je izdvojiti najdraže, ali smo sigurni da ona ipak ima neke svoje favorite pa smo ju o tome ispitali i zamolili ju da nam izdvoji svojih 10 naj, naj. Osim modnih favorita, Anđela je izdvojila i svoj omiljeni ljetni obrok, ljetnu pjesmu, beauty favorite... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela Kulaš (@andelica7)

Naj modni dodatak, cipele na petu, high end komad i dućan

Prvi favoriti koje smo željeli da Anđela izdvoji su, naravno, oni modni. Tako nas je zanimalo koji joj je najdraži modni dodatak, cipele na petu, high end komad te dućan u kojemu baš uvijek nađe nešto za sebe. 

Kada je riječ o omiljenom modnom dodatku, Anđeli su sunčane naočale apsolutni favorit. 

"Ako zavirite na moj profil, prvo što možete primijetiti je da ne skidam sunčane naočale. Bilo da je sunce ili kiša. Nijedan mi outfit bez njih mi nije potpun, a volim nositi od modernih do vintage modela, debelih i tankih okvira, crnih do prozirnih - kod mene su baš sve dobrodošle", govori nam Anđela. 

 | Autor: Instagram @andelica7 Instagram @andelica7 Foto: Instagram @andelica7

Najdraži high end, odnosno dizajnerski komad koji je prvi na njenoj listi favorita je ujedno i posljednji koji je kupila, a to je Jacquemus torbica modela Le Grand Bambino tamno crvene, odnosno bordo boje. 

"Ovo je klasična, minimalistička torbica koja zbog svoje boje ipak dodajte poseban touch svakom outfitu, a uz to je praktična zbog svoje veličine jer u nju stane baš sve što mi je potrebno kroz dan", govori nam Anđela. 

 | Autor: Instagram @andelica7 Instagram @andelica7 Instagram @andelica7

Za omiljene cipele na petu, izdvojila je kaubojske čizme koje imaju nisku petu jer obožava njihovu svestranost. Naime, često ih kombinira uz svakodnevne casual outfite s trapericama, ali lepršave kratke haljine, a voli ih i zato što su iznimno udobne i u njima može provesti cijeli dan. 

S obzirom na to da Anđelin ormar obiluje odjećom i modnim dodacima te da shoppingira na brojnim lokacijama, zanimalo nas je koji je to dućan u kojemu baš uvijek pronađe nešto za sebe. 

"Definitivno Zara. Mislim da se gotovo nikad nije dogodilo da sam otišla u dućan ili na web, a da nisam pronašla barem jedan komad koji mi se sviđa", govori nam Anđela. Ovu izjavu potvrđuje i nekoliko njenih outfita koji su u potpunosti ili gotovo u potpunosti iz Zare. 

 | Autor: Instagram @andelica7 Instagram @andelica7 Foto: Instagram @andelica7

Naj makeup proizvod i proizvod za kosu

S modnih favorita, prešli smo na one beauty i tu nas je zanimalo koji joj je omiljeni makeup proizvod te proizvod za kosu. Pitanje o omiljenom makeup proizvodu, Anđeli je bilo jedno od najtežih jer nije bilo baš jednostavno izdvojiti samo jedan, ali ipak se odlučila na Rare tekuće rumenilo u nijansi 'Hope'

"Ovo rumenilo baš volim jer daje posebnu svježinu licu i bez njega više ne izlazim ih kuće", govori nam. 

Kada je riječ o naj proizvodu za kosu, s lakoćom izdvaja maske koje su joj najdraži korak u njezi kose te ih smatra najvažnijima za svoju tretiranu kosu. 

"L'Orealov Metal Detox maska mi je otkriće za oštećenu kosu jer pruža dubinsku njegu, kosa je dosta zaglađenija i manje oštećena", govori Anđela. 

Naj morska destinacija i mjesto gdje je pojela najbolji desert

S obzirom na to da na Anđelinom profilu, osim odličnih modnih kombinacija, možemo pronaći i dosta zanimljivih mjesta koje je posjetila, željeli smo saznati gdje je to pojela najbolji desert ikada te koja joj je najdraža morska destinacija. 

Anđela nam, za omiljenu morsku destinaciju bez razmišljanja izdvaja svoj rodni Šibenik. 

"Nije što je moj, ali je zaista i najljepši. Nema pretjeranih gužvi, grad ljeti oživi, plaže u okolici su predivne i more je prečisto", objašnjava Anđela. 

 | Autor: Instagram @andelica7 Instagram @andelica7 Foto: Instagram @andelica7

Kao mjesto gdje je pojela najbolji desert ikada, Anđela izdvaja Mr. 100 u Rimu i govori da je tamo otkrila da ipak voli tiramisu. 

"Velika preporuka za sve koji idu u Rim, bilo da vole ili ne vole tiramisu, jer kao što i sam naziv kaže, postoji čak 100 vrsta tiramisua i mislim da svatko može pronaći barem jedan koji će mu se svidjeti", govori nam. 

Naj ljetni obrok i pjesma koja ju ubaci u ljetni mood

Uz omiljenu morsku destinaciju, željeli smo saznati još nekoliko Anđelinih ljetnih favorita pa smo ju upitali koji joj je to omiljeni ljetni obrok te pjesma koja ju baš uvijek ubaci u ljetno raspoloženje. 

Kada je riječ o naj ljetnoj hrani, Anđela nam odmah spominje tikvice na sve moguće načine - bilo da se radi o pohanim ili punjenim tikvicama, pljeskavicama od tikvica... Što god u sebi ima tikvice, kod Anđele prolazi bez problema!

Pravo ljetno raspoloženje kod Anđele će uvijek izazvati bilo koja pjesma Olivera Dragojevića za koje kaže kako ju uvijek, gdje god se nalazila, odvedu negdje na obalu, blizu mora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela Kulaš (@andelica7)

Photo: Instagram @andelica7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar LoriSolis

    LoriSolis

    Zarađujem 220 dolara po satu radeći na mreži. Nikad nisam mislio da je to legalno, ali moja najbolja prijateljica zarađuje 25 000 dolara svaki mjesec radeći ovo i pokazala mi je kako. Provjerite to posjetom sljedeće poveznice Otvori ovo…............www.new.cash67.com